Αυτή η φανταστική χειροποίητη πίτσα με φέτα και σπανάκι, είναι ιδανική συνταγή για να φτιάξεις κάτι γευστικό, γρήγορο και εύκολο εκιδικά για δείπνο!

Υλικά:

  • 1 έτοιμη ζύμη πίτσας
  • 200γρ. φέτα, τριμμένη
  • 300γρ. σπανάκι φρέσκο, καθαρισμένο και ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, λεπτοκομμένες
  • 100γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • Αλάτι και πιπέρι

Οδηγίες:

  1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200°C.
  2. Σε ένα τηγάνι, θερμαίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το σπανάκι με το σκόρδο μέχρι να μαλακώσει. Αλατοπιπερώνετε.
  3. Απλώνετε τη ζύμη πίτσας σε ένα ταψί, προσθέτετε το σπανάκι, τη φέτα και τη μοτσαρέλα από πάνω.
  4. Ψήνετε για περίπου 15-20 λεπτά, ή μέχρι να χρυσίσει η ζύμη και η μοτσαρέλα να λιώσει.
  5. Σερβίρετε ζεστή.

Καλή απόλαυση!

Διάβασε επίσης:

Μπανανόψωμο χωρίς γλουτένη για παιδικά πάρτι!