Μπορείς να σκεφτείς ένα νόστιμο πιάτο με λίγα μόνο υλικά και έτοιμο μέσα σε 20 μόνο λεπτά; Εμείς σίγουρα ναι, άλλωστε αυτό σου προτείνουμε σήμερα.

Υλικά
¼ φλιτζάνι μέλι
2 κουταλιές χυμό λεμονιού (περίπου 1 λεμόνι)
2-3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο (περίπου 1 κουταλιά της σούπας)
2 κουταλάκια του γλυκού σάλτσα σόγιας
4 κομμάτια χοιρινού κρέατος χωρίς κόκαλα
Αλάτι και πιπέρι για να γευτείς
2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ χτυπάμε το μέλι, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο και τη σάλτσα σόγιας. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και στη συνέχεια προσθέτουμε τα κομμάτια χοιρινού αφού πρώτα έχουμε βάλει αλάτι και πιπέρι. Μόλις ροδίσουν από τη μία πλευρά και από την άλλη χαμηλώνουμε τη φωτιά και περιχύνουμε με τη σάλτσα αφήνοντας να δέσει για άλλα 8 περίπου λεπτά. Σερβίρουμε!