Η Χριστίνα Μπόμπα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι» και αποκάλυψε πως είναι η ζωή της ως νέα μαμά, μετά την γέννηση των δίδυμων παιδιών της. Επίσης ανέφερε και τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια και ποιον δρόμο θα ήθελε να ακολουθήσει στην καριέρα της.

Σχετικά με τις αλλαγές που συνέβησαν στην ζωή της μετά την γέννηση των παιδιών της είπε: «Άλλαξε όλη μου η ζωή, όλη μου η κοσμοθεωρία και οι προτεραιότητες, αλλά είναι τόσο ωραία. Τους πρώτους δύο μήνες ήμουν σαν να με έχει πατήσει τρένο. Κουρασμένη, άϋπνη, είχα ένα συναίσθημα ευθύνης τεράστιο, ειδικά για τα δύο μωρά. To “δύο” έκανε πολλαπλάσια την κατάσταση. Δεν κοιμόμουν καθόλου και πάλευα συνεχώς για να έχουν γάλα. Επειδή είχα δύο μωρά, δεν συγχρονίζονταν. Μεταξύ τους, είναι η μέρα με τη νύχτα, τελείως διαφορετικές προσωπικότητες, και δεν μοιάζουν καθόλου, ούτε στα πρόσωπα. Είναι κουκλίτσες, μιλάω όλη μέρα για τα μωρά, είμαι εκείνη η μάνα, αλλά το ζω, πρώτος χρόνος είναι».

«Ο Σάκης είναι χειρότερος από εμένα. Αν εγώ είμαι χαζομαμά, ο Σάκης το έχει τερματίσει. Με βοηθάει πάρα πολύ, μοιραζόμαστε τα πάντα. Με τον Σάκη ήμασταν ομάδα από την πρώτη μέρα. Όταν ήρθαν τα μωρά απευθείας, είδαμε τι πρέπει να κάνει ο καθένας».

Επιπλέον πρόσθεσε πως δεν είχε προγραμματίσει τον ερχομό των παιδιών ενώ ήθελε όμως να κάνει παιδιά.
Επίσης αποκάλυψε και τα επαγγελματικά σχέδια του συζύγου της Σάκη Τανιμανίδη: «Ο Σάκης σε ό,τι ρόλο παίρνει τον εξυπηρετεί τέλεια, τον κάνει δικό του. Τώρα ετοιμάζει κάτι καινούριο. Είναι ένα σόου επιχειρηματικότητας που πιστεύω ότι θα δώσει μεγάλο κίνητρο σε αρκετούς ανθρώπους, θα ενημερώσει, θα εμπνεύσει και είμαι πολύ χαρούμενη που θα έρθει στην Ελλάδα».

Η ίδια δήλωσε πως θέλει να ασχοληθεί με την τηλεόραση και να κάνει κάποιο project: «Κάποια στιγμή θα ήθελα να κάνω τηλεόραση. Εμένα μου άρεσε η τηλεόραση. Μεταξύ του επιχειρείν, της digital παρουσίας μου, των μωρών, ενδεχομένως να μην είναι προτεραιότητά μου τώρα. Όχι ότι αν μου έρθει κάτι πολύ καλό, θα πω “όχι”. Θα το αξιολογήσω. Θα ήθελα κάποια στιγμή να ετοιμάσω ένα δικό μου concept και να πω αυτό θέλω να κάνω στην τηλεόραση. Κάποια στιγμή, όταν θα υπάρχει χρόνος, τόσες ιδέες έχω, κρίμα είναι»