Η εμφάνιση των Coldplay στην Αθήνα δεν μάγεψε μόνο τους τοπικούς οπαδούς, που έσπευσαν να εξαντλήσουν τα εισιτήρια και για τις δύο παραστάσεις, αλλά και τα μέλη του συγκροτήματος, τα οποία μοιράστηκαν τον ενθουσιασμό τους μέσω ενός βίντεο στο TikTok προφίλ τους. Στο εν λόγω βίντεο, δηλώνουν πως ανυπομονούν για την πρώτη τους συναυλία στην Αθήνα στις 8 Ιουνίου, η οποία σηματοδοτεί και την έναρξη της καλοκαιρινής τους περιοδείας.

Στις 18 Ιουλίου, ένα ακόμα βίντεο από τη συναυλία τους στο Άμστερνταμ, όπου και ολοκλήρωσαν την περιοδεία, προκάλεσε αναστάτωση στους έλληνες θαυμαστές. Το βίντεο αποκάλυπτε την πρόθεση του συγκροτήματος να συνεχίσει την παγκόσμια περιοδεία τους «Music of the Spheres World Tour» το 2024, διανθίζοντας την ανακοίνωση με μια σειρά από εθνικές σημαίες, μεταξύ των οποίων και η ελληνική. Η φήμη ότι το γνωστό βρετανικό συγκρότημα θα επισκεφτεί για πρώτη φορά την Ελλάδα διαδόθηκε γρήγορα.

Δείτε το βίντεο των Coldplay

@coldplay #Coldplay #ColdplayBangkok #HymnForTheWeekend #MusicOfTheSpheresWorldTour ♬ original sound – coldplay


Μετά από δύο μέρες, η φήμη επιβεβαιώθηκε ως πραγματικότητα, με την επίσημη ανακοίνωση ότι οι Coldplay θα ξεκινήσουν τη νέα φάση της ευρωπαϊκής περιοδείας τους από την Αθήνα. Η συγκεκριμένη συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο, σηματοδοτώντας ένα ξεχωριστό κεφάλαιο τόσο για τη μπάντα όσο και για τους Έλληνες fan. Αυτή η πρώτη επίσκεψη των Coldplay στην Ελλάδα είναι κάτι που έχει προκαλέσει μεγάλη αναμονή και ενθουσιασμό, καθώς οι οπαδοί περίμεναν με αγωνία να απολαύσουν από κοντά τη μαγεία της μουσικής τους.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ColdplayXtra (@coldplayxtra)


Στη λεζάντα γράφουν: ” Νέες ημερομηνίες Coldplay για την Ευρώπη 2024 στην Ελλάδα, τη Ρουμανία, την Ουγγαρία, τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Γερμανία, τη Φινλανδία, την Αυστρία και την Ιρλανδία πειράχτηκαν κατά τη διάρκεια του Humankind στο Άμστερνταμ.🥳🥳🥳🥳

Αναμένεται ανακοίνωση με τις ημερομηνίες μετά την ολοκλήρωση των παραστάσεων του Άμστερνταμ.

Ενημερώστε μας ποια ευρωπαϊκή χώρα τραβάει το μάτι σας από αυτήν τη λίστα!”

Διάβασε επίσης:

Πανικός με τους Coldplay: Θα κάνουν και 2η συναυλία στην Αθήνα!