Ο ηθοποιός David Gail, γνωστός για το ρόλο του ως Dr. Joe Scanlon σε περισσότερα από 200 επεισόδια της σειράς General Hospital Port Charles, πέθανε σε ηλικία 58 ετών. Ο Gail είχε παίξει επίσης τους χαρακτήρες Stuart Carson στο Beverly Hills, 90210, ως αρραβωνιαστικός της Brenda Walsh (Shannen Doherty), και Dean Collins στο δράμα Savannah του WB.

Η είδηση του θανάτου του ανακοινώθηκε από την αδελφή του, Κέιτι Κολμενάρες, μέσω Instagram την Παρασκευή. Δυστυχώς, δεν έχει ανακοινωθεί η αιτία του θανάτου του ηθοποιού.

«Δεν υπήρξε ούτε μια μέρα στη ζωή μου που δεν ήσουν μαζί μου, δίπλα μου. Πάντα ο καλύτερός μου φίλος, έτοιμος να αντιμετωπίσει οτιδήποτε και οποιονδήποτε. Δεν θα είμαι ποτέ ίδια, αλλά θα σε κρατάω τόσο σφιχτά κάθε μέρα στην καρδιά μου, πανέμορφε, στοργικέ, καταπληκτικέ άνθρωπε που λείπεις κάθε δευτερόλεπτο κάθε μέρα για πάντα».

Ο Πιτ Φεριέρο, οικοδεσπότης και παραγωγός του podcast Beverly Hills 90210 Show: «Ήταν γεμάτος ζωή και απίστευτες ιστορίες. Είμαι ευγνώμων που τον γνώρισα. Λυπάμαι τόσο πολύ για την απώλειά σας. Ήταν ένα δώρο για όλους μας».

Ο David Gail αφήνει πίσω του μια εντυπωσιακή καριέρα, κερδίζοντας την αγάπη του κοινού με τις εμφανίσεις του σε δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές.

 

 

Πηγή: pronews.gr

Διάβασε επίσης:

Πέθανε ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος!