Ο αντί-ήρωας που λατρεύουμε συνεχίζει να σπάει ταμεία απτόητος!

O Ryan Reynolds επέμενε για χρόνια και τελικά κατάφερε να ενσαρκώσει τον Deadpool στον κινηματογράφο με απίστευτη επιτυχία. Τι δεν ξέρουμε όμως για την ταινία με τον πιο αντί-ήρωα που μπορούσε να φανταστεί κανείς; Και ναι, τον λατρεύουμε!

#1 Έπεισε την παραγωγή σε 3 λεπτά

Κανένα στούντιο δεν ήθελε να αναλάβει το εγχείρημα καθώς ο Deadpool είναι αντισυμβατικός και βίαιος όσο δεν πάει. Τον Ιανουάριο του 2012 γυρίστηκε ένα video 3 λεπτών το οποίο για να πείσει τα στούντιο. Το βίντεο κυκλοφόρησε την 1η Αυγούστου του 2014 και έγινε τόσο διάσημο που επιτέλους η παραγωγή της ταινίας ξεκίνησε!

#2 Η φάρσα του Reynolds

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Ryan Reynolds, την Πρωταπριλιά του 2015 είχε γράψει στο Twitter του πως η ταινία θα είναι κατάλληλη μόνο για άνω των 13. Αυτό ήταν αρκετό να ξεσπάσει ένας… πόλεμος με τους fans, οι οποίοι ανέμεναν τον βίαιο και αθυρόστομο ήρωά τους στο σινεμά. Ώρες αργότερα ο Reynolds τους καθησύχασε, καθώς έκανε πλάκα. Η ταινία είναι ακατάλληλη για όσους είναι κάτω των 18…

#3 Deadpool και τέλος

Ο Reynolds είναι ξεκάθαρος. Δεν θα ενσαρκώσει ποτέ άλλον χαρακτήρα από κόμικ εκτός από τον… τρελό-Deadpool!

#4 Που είναι η στολή;

Η απάντηση είναι απλή. Στο σπίτι του Reynolds, o οποίος την πήρε μαζί του. Καλά, δεν ρώτησε και κανέναν…

#5 Γύρισμα-ρεκόρ

Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν στο Μόντρεαλ και κράτησαν… 48 μέρες!

#6 Budget αγνοείται…

Η Marvel μας έχει συνηθίσει σε υπερπαραγωγές. Thor, Χ-Μen και εκατομμύρια εισπράξεις. Ο Deadpool είχε το μικρότερ budget όλων και τα μεγαλύτερα κέρδη την πρώτη εβδομάδα. Αντί-ήρωας είπαμε!

#7 Deadpool since… 2004!

Ο Reynolds δεν γνώριζε τον Deadpool. Μέχρι τον Αύγουστο του 2004 τουλάχιστον. Αυτό άλλαξε όταν στο τότε κόμικ που κυκλοφόρησε ο Deadpool έλεγε πως είναι τόσο όμορφος όσο μια διασταύρωση σαρπέι (σκύλος) με τον… Reynolds! Αυτό ήταν…

#8 Έχει και συνέχεια…

Γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να μην δούμε τον Deadpool σε δεύτερη ταινία στο σύμπαν της Marvel. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στο 2016!