Η Δέσποινα Βανδή έδωσε συνέντευξη για τα 30 χρόνια της στην μουσική βιομηχανία, αναφερόμενη στην καλοκαιρινή της περιοδεία, καθώς και στην προσωπική της ζωή.

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day», η τραγουδίστρια παραδέχθηκε ότι υπήρξε μια περίοδος που «χάθηκε», καθώς πάντα έβαζε προτεραιότητα τα παιδιά της, ενώ απάντησε και για το πώς φαντάζεται το μέλλον της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Τί είπε για τα παιδιά της η Δέσποινα Βανδή

Αρχικά, σχολίασε: «Υπήρξαν στιγμές που χάθηκα. Και υπήρξαν αυτές γιατί ασυνείδητα τότε, έδωσα πάρα πολύ μεγάλη βάση στο να μεγαλώσω τα παιδιά μου και να είμαι παρούσα σε όλες τους τις στιγμές. Αν εξαιρέσω τις περιόδους που έλειπα λόγω συναυλιών και προβών, όλο το υπόλοιπο διάστημα ήμουν πάνω από τα παιδιά μου». Στη συνέχεια, τόνισε ότι τα παιδιά της ήταν η προτεραιότητά της. «Αν δεν υπήρχε το κομμάτι της δουλειάς μου να με απασχολεί, ήμουν εγώ εκείνη που ήμουν 24 ώρες το 24ωρο πάνω από τα παιδιά μου. Αυτό είχε και μια μετακίνηση μέσα μου, δηλαδή, η προσοχή μου στράφηκε στο να είμαι εκεί. Ενδεχομένως, όλα αυτά τα χρόνια, να ήταν στιγμές που δεν πρωταγωνιστούσε το τραγούδι στη ζωή μου, αλλά τα παιδιά μου. Τα μεγάλωσα, είναι μια χαρά, είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτά. Είμαι μια περήφανη μαμά» ανέφερε η Δέσποινα Βανδή.

Δέσποινα Βανδή Δέσποινα Βανδή Δέσποινα Βανδή

Για το πέρασμα του χρόνου

Για το πέρασμα του χρόνου, δηλώνει ευγνώμων. «Είμαι ευγνώμων για τον χρόνο που περνάει. Θέλω να μεγαλώσω, να είμαι γερή, υγιής. Δεν υπάρχει πισωγύρισμα αλλά κάθε χρόνο που μπορώ και σβήνω τα κεράκια στην τούρτα ευχαριστώ τον Θεό που είμαι γερή και υγιής» είπε.

Η Δέσποινα Βανδή ρωτήθηκε στην πορεία, για τα αρνητικά σχόλια που ακούει κατά καιρούς για τις εμφανίσεις της. Όπως απάντησε: «Πάντα σχολιαζόμουν, είναι ένα κομμάτι που με συνοδεύει χρόνια. Ζω με έναν τρόπο που εκφράζει εμένα, κάνει εμένα χαρούμενη. Σίγουρα δε μπορώ να είμαι αρεστή σε όλους. Ο καθένας έχει τη γνώμη μου του και καλά κάνει». Ακόμη, η Δέσποινα Βανδή ξεκαθάρισε πως ο γάμος δεν είναι κάτι που την απασχολεί σε αυτή τη φάση της. «Σίγουρα είναι κάτι που δεν με απασχολεί στο τώρα μου. Το τι θα γίνει μετά, κανείς δεν το ξέρει».

Για το πώς φαντάζεται τη ζωή της με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο μέλλον, η τραγουδίστρια είπε: «Όμορφη γεμάτη, να είμαστε έτσι αγαπημένοι, όπως σήμερα, να μπορούμε ο ένας να γεμίζει με την αγκαλιά του άλλου, με αρμονία και με απλές όμορφες στιγμές».

Διάβασε επίσης:

Δέσποινα Βανδή-Βασίλης Μπισμπίκης: Θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;