Το να διατηρήσεις μια φιλία μετά από έναν χωρισμό με τον πρώην σύντροφό σου είναι κάτι πολύ δύσκολο και σπάνιο. Οι περισσότεροι δεν θέλουν να ξανά δουν τους πρώην τους, όμως υπάρχουν και μερικές περιπτώσεις, στις οποίες αυτοί οι δύο άνθρωποι διώχνουν τα αρνητικά συναισθήματα και ακόμα και αν η σχέση τελείωσε, καταφέρνουν να διατηρήσουν μια φιλία. Πάμε να δούμε ποια διάσημα ζευγάρια στο του Hollywood παρέμειναν φίλοι μετά τον χωρισμό τους.

Γκουίνεθ Πάλτροου και Μπραντ Πιτ

Αν και η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο Μπραντ Πιτ έβγαιναν αρκετά χρόνια και μάλιστα κάποια στιγμή αρραβωνιάστηκαν, δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Αλλά σε μια πρόσφατη συνέντευξη για το lifestyle brand της ηθοποιού, Goop, οι 2 πρώην αποκάλυψαν ότι εξακολουθούν να αγαπούν ο ένας τον άλλον ως φίλοι. Με τα χρόνια, δεν υπήρχαν σκληρά συναισθήματα μεταξύ των δυο πρώην, και η Πάλτροου είπε χαριτολογώντας: «Επιτέλους βρήκα τον Μπραντ που έπρεπε να παντρευτώ. Απλώς μου πήρε 20 χρόνια», αναφερόμενη στον σύζυγό της, Brad Falachuk.

Naomi Watts και Liev Schreiber

Αν και δεν παντρεύτηκαν ποτέ, η Naomi Watts και ο Liev Schreiber χώρισαν φιλικά αφού πέρασαν 11 χρόνια μαζί και απέκτησαν 2 παιδιά. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αποκόπτουν ο ένας τον άλλον από τη ζωή τους. Στην πραγματικότητα, επί του παρόντος αναλαμβάνουν από κοινού τα παιδιά τους και περνούν χρόνο μαζί ως φίλοι. Το 2018, το πρώην ζευγάρι μάλιστα μετακόμισε ξανά μαζί με τον γιο και την κόρη τους.

Will Smith και Sheree Zampino

Ο Will Smith είναι ακόμα φίλος με την πρώην σύζυγό του και μητέρα του γιου του, αλλά ακόμα και η τωρινή γυναίκα του Jada έχει επίσης πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην του συζύγου της, Sheree. Αν και ο γάμος τους έληξε πριν από δεκαετίες, η Sheree και ο Will έμειναν πολύ δεμένοι όλα αυτά τα χρόνια. «Μας έβαλαν σε αυτή τη Γη για να είμαστε γονείς. Αυτό κάναμε και αυτό κάνουμε. Αγαπάμε ο ένας τον άλλον και ήταν καταπληκτικό. Ήταν μια ευλογία», είπε η Sheree για τη φιλία τους.

Nina Dobrev και Ian Somerhalder

Η Nina Dobrev και ο Ian Somerhalder συναντήθηκαν και χώρισαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Vampire Diaries. Αν και η ρομαντική τους σχέση έληξε, παρέμειναν επαγγελματίες ενώ εξακολουθούσαν να δουλεύουν μαζί και έμειναν φίλοι. Στην πραγματικότητα, οι χαρακτήρες τους στη σειρά ενώθηκαν μέχρι τη στιγμή που οι ηθοποιοί είχαν χωρίσει στην πραγματική ζωή, αλλά σύμφωνα με τους συμπρωταγωνιστές, αυτό δεν επηρέασε τα γυρίσματα.

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και Κάμερον Ντίαζ

Το ζευγάρι των ηθοποιών βγήκε ραντεβού στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 2000, αλλά αργότερα δούλεψε μαζί σε ταινίες, όπως ο Σρεκ ο Τρίτος και Bad Teacher. Αν και ο χωρισμός τους ήταν περίπλοκος, αργότερα διόρθωσαν τη φιλία τους και η Κάμερον Ντίαζ επαίνεσε ακόμη και τον πρώην της σε μια συνέντευξη αποκαλώντας τον «ιδιοφυή κωμικό» και «σαφώς ταλαντούχο».

Σάντρα Μπούλοκ και Μάθιου ΜακΚόναχι

Η φιλία της Σάντρα Μπούλοκ και του  Μάθιου ΜακΚόναχι κράτησε πολύ περισσότερο από το ειδύλλιο τους, καθώς οι 2 ήταν καλοί φίλοι από τότε που χώρισαν στα τέλη της δεκαετίας του 1990. Η Bullock είπε ότι πάντα ήξερε ότι θα είχαν καλές σχέσεις, ακόμα κι αν ο McConaughey παντρεύονταν.