Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην κάμερα του «Πρωινό Σου Σου» και φυσικά αναφέρθηκε στις εκπομπές μόδας και στη Σοφία Χατζηπαντελή για άλλη μία φορά.

Στην αρχή η ερώτηση ήταν αν θα έδινε δημιουργία του να φορέσει η Καγιά ή η Παπαγεωργίου και απάντησε: «Σαν σχεδιαστής θα έδινα το ρούχο μου σε ένα νέο κορίτσι, φρέσκο, το οποίο θα ήταν πολλά υποσχόμενο».

Έπειτά για το «My Style Rocks» δήλωσε: «Μερικές φορές παρακολουθώ το My Style Rocks και στεναχωριέμαι γιατί όλο κλαίνε τα κορίτσια και με στενοχωρούν και εμένα. Καμία σχέση. Τη μόδα δεν την εκπροσωπούν οι εκπομπές σε καμία περίπτωση. Η μόδα δεν έχει χαζομάρες και κατινιές, είναι περήφανη και περπατά κορδωτή. Μπαίνει στις βιτρίνες, στα σπίτια των ανθρώπων, τους καλλωπίζει, δεν τους κάνει να γίνονται ψυχαναλυτές, να αγαπούν ένα κορίτσι ή να μισούν ένα άλλο. Τα κορίτσια είναι μαριονέτες κάποιου κόνσεπτ που δυστυχώς δεν τις ευνοεί».

Σχετικά με μια χειρονομία που έκανε η Χατζηπαντελή για την Ραμόνα Βλαντή είπε: «Η Χατζηπαντελή κάνει κινήσεις με τα νύχια της, με όλη τη διακόσμηση που βάζει πάνω της, που είναι σαν λατέρνα της Πλάκας, της περιοχής Πλάκας εννοώ, και της πλάκας γενικότερα. Οπότε μπορεί να ήταν μια χειρονομία που ήθελε να δείξει το νύχι που το ένα ήταν μικρότερο από το άλλο. Γιατί αν ήταν έτσι, και την κρατάει ακόμα ο σταθμός, κάνει λάθος».

Διάβασε επίσης:

Influencers: Οι top 10 Έλληνες που μας “επηρεάζουν”!