Ο Δημήτρης Κόκοτας βρίσκεται ακόμα σε κρίσιμη φάση έπειτα από το έμφραγμα που υπέστη. Σήμερα το πρωί, η εκπομπή “Το Πρωινό” ανέφερε ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία για τη σταδιακή επαναφορά του Δημήτρη Κόκοτα, με στόχο να αποκτήσουν πιο σαφή εικόνα για την πορεία της υγείας του τις επόμενες 24 ώρες. Η σημερινή ιατρική συνέλευση ενέκρινε την έναρξη αυτών των πρώτων βημάτων αφύπνισης για να αξιολογήσουν την αντίδραση και την κατάστασή του.

Κόκοτας

Παράλληλα, η σύζυγος του Δημήτρη, Κατερίνα, μίλησε στην εκπομπή του Open, “Πρωινό ΣΟΥΣΟΥ” και συγκεκριμένα είπε: «Είναι δύσκολο να περιγράψω τα συναισθήματά μου, προσπαθώ να είμαι λογική αλλά κάποιες φορές το συναίσθημα υπερισχύει. Πρέπει να είμαι δυνατή για το παιδί μας και τον Δημήτρη. Αν εγώ καταρρεύσω, χάνεται τα πάντα. Δεν έχει αλλάξει κάτι προς το παρόν ως προς την κατάσταση του Δημήτρη, περιμένουμε με υπομονή κι εμείς μαζί με τους γιατρούς, οι οποίοι λένε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή».

Ο Δημήτρης Κόκοτας, ο 55χρονος τραγουδιστής και γιος του διάσημου λαϊκού τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα, μεταφέρθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου στο νοσοκομείο ΓΝΑ Γεννηματάς έπειτα από έμφραγμα, με την κατάστασή του να παραμένει κρίσιμη από τότε.

Διάβασε επίσης:

Δημήτρης Κόκοτας: Νοσηλεύεται Μετά από Έμφραγμα. Κατέρρευσε στα γυρίσματα του J2US!

Leave a Reply

Your email address will not be published.