Δυο υπερτυχερές μαμάδες θα κερδίσουν τις πάνες του μήνα!

Πως; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε το σχόλιο σας κάτω από το κείμενο και να κάνετε share το post από την σελίδα του That’s Life στο Facebook!

Οι πάνες είναι μια προσφορά του Superpanes. gr ενώ ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Απριλίου!

Καλή επιτυχία!

Λίγα λόγια για το Superpanes.gr

Οι superpanes.gr, το νέο ~αποκλειστικό~ e-shop για τη φροντίδα και την περιποίηση του μωρού σας είναι πλέον γεγονός! Ανακαλύψτε μια ενημερωμένη γκάμα με περισσότερα από 100 προϊόντα – που συνεχώς ανανεώνεται & μεγαλώνει – και αποκτήστε όλα τα απαραίτητα για το μωράκι σας, Εύκολα ◊ Γρήγορα ◊ και πιο Οικονομικά από ποτέ, με την αξιοπιστία που σας παρέχουν αγαπημένα, διεθνή και ελληνικά brands όπως: Pampers, Septona, Proderm, Friso, Sanilac, Aim, Ariel, Bepanthol, Bio-Bebe, Clinofar, Fissan, Frezyderm, Oral-B, Physiomer.

Εύκολα – τόσο, που μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας με το ένα χέρι, κρατώντας με το άλλο αγκαλιά το μωράκι σας! Με τρία μόνο click μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας χρησιμοποιώντας το πιο εύχρηστο & mobile friendly checkout της αγοράς: δεν απαιτείται να κάνετε εγγραφή-ψωνίζετε ώς επισκέπτης! Γρήγορα – αφού σε λιγότερο απο 10 λεπτά μπορείτε να παραγγείλετε όλα όσα χρειάζεστε για την φροντίδα του μωρού σας για εναν ολόκληρο μήνα, με παράδοση στην πόρτα σας μέσα σε 24ώρες και… πιο Οικονομικά (από ποτέ) – αφού οι superpanes.gr συγκεντρώνουν όλες τις προσφορές τις αγοράς εξασφαλίζοντας σας τη δυνατότητα να κερδίσετε έως και 300 ευρώ στις συνολικές αγορές σας, στο τέλος του χρόνου!!!

Με στόχο τη διευκόλυνση των σύγχρονων – super γονιών – οι superpanes.gr φροντίζουν να έξασφαλίσετε περισσότερο πολύτιμο χρόνο για τον εαυτό σας και το μωράκι σας, προσφέροντας όλο το 24ωρο τις πιο οικονομικές, ποιοτικές και ευέλικτες λύσεις που θα καλύψουν τις ανάγκες του μωρού σας σε είδη πρώτης ανάγκης όπως πάνες, βρεφικά γάλατα και είδη βρεφικής φροντίδας, για τις ηλικίες από 0 έως 3 ετών.

Superpanes_logo

45 Σχόλια

  1. Μαρία μπριζόλα

    Το πιο χρήσιμο δωρο !!Ευχαριστούμε πολυ! !

  2. Despina Yiavrouta

    καταπληκτικό και πολύ χρήσιμο δώρο!ευχαριστούμε πολύ!