της Μαρίνας Καλογεροπούλου

Πονέσαν τα μάτια μας από το hoax περί προστασίας προσωπικών δεδομένων στο φουμπου και ειλικρινά αν όντως κάποιοι το έβαλαν μαράζι για τα προσωπικά τους δεδομένα δε θα πατούσαν ποτέ και πουθενα ‘I have read and aggree/accept with the terms and conditions’ και θα αποχαιρετούσαν πρόωρα την ιντερνετική τους παρουσία. Προφανώς και η προστασία των προσωπικών μας δεδομένων είναι κάτι πολύ σημαντικό για να μας απασχολεί αλλά ελάτε τώρα…άλλα είναι αυτά που φοβάστε πραγματικά…

  • Πρώτοι και καλύτεροι οι δεσμευμένοι που έχουν μια φωλιά λερωμένη και ένα messenger γεμάτο ένοχα μυστικά. Και σου λέει ‘Κάτσε ρε φιλαράκι Μαρκ, εγώ ίδρωσα να τριπλοκλειδώνω το i-phone μην πέσουν στα χέρια της Μαιρούλας οι αθώες συνομιλίες μου με την πιτσιρικα και εσύ θα πας να τις δημοσιεύσεις??? Ας κάνω ένα copy paste να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.’
  • Κλαρίνα ανεξαρτήτως φύλου που επιμελώς χτίζουν μια ‘τουμπανη’ περσόνα με μούσια, οπίσθια και tattoo τρέμουν στην ιδέα μην εμφανιστεί καμία φωτό από το 2007 με μόνο 23likes, σιδεράκια, +10 κιλά και γκρεμιστεί το είδωλό τους από το σοσιαλμιντιακό βάθρο που με κόπο στήνουν. Copy paste και εδώ.

facebook hoax (3)

  • Ευγενικές, θα μπορούσαμε να πούμε φιλικές, συνομιλίες που έγιναν κυρίως από βαρεμάρα του ενός και καψούρα του άλλου. Συνομιλίες που ο πρώτος προσπαθούσε να λήξει με αμήχανα ΟΚ ή χαχαχαχαχ (γιατί πάνω απ’όλα είμαστε και ευγενικοί) αλλά πάντα ο δεύτερος τη συνέχιζε. Έ κάπου έκεί ο πρώτος σταματούσε να απαντάει και μετά κόπων και βασάνων ο δεύτερος έπαιρνε το μήνυμα, finally! Ώρες είναι τα ξαναθυμηθούμε και να αρχίσουν πάλι τα άσχετα και άβολα ‘Γεια, τι κάνεις? Η δουλειά? Ζέστη ε?’. Copy paste.
  • Πρώην. Χώρισες, πόνεσες, έκλαψες, έβαψες τοίχους, ξεχασες, προχώρησες. Νούμερο ένα κανόνας όπως τον είχε διατυπώσει εύστοχα και η Κάρι Μπραντσω : ‘Destroy any pictures where he looks sexy and you look happy’. Ώρες είναι εκει που αράζεις να δεις πρώτη μούρη τον Κωστάκη και σένα  αγκαλιά, να κοιτάζεστε στα μάτια, με φόντο την κοτρώνα του χαλασμένου αρραβώνα και να σου βγει το πιτόγυρο από τη μύτη να τρέχουμε…Α πα παααα. Copy paste asap.

facebook hoax (2)

  • And last but not least η κατηγορία που λίγο πολύ μας πιάνει όλους. Κουτσομπολιό, γκρίνια, θάψιμο. Σας το λέω το Μεγάλο Φτυάρι βρίκσεται στα inbox και στρέφεται κατά πάντων, φιλών, γκόμενων, συναδέλφων, αγνώστων, διάσημων. Είμαστε γκρινιαρούληδες, λίγο ανακατωσούρες, γουστάρουμε τις ίντριγκες και τα ψέματα οπότε αυτό το εκρηκτικό μίγμα τροφοδοτεί συνεχώς το Μεγάλο Φτυάρι. Και αν όλα αυτά έβγαιναν δημόσια θα επιστρατεύαμε μέχρι και τον μετροπόντικα για να βρούμε τρύπα να κρυφτούμε. Χμμμμ, βρες λες να κάνω και εγώ ένα copy paste???