Το σώμα που μυρίζει άσχημα μας απωθεί και κυρίως κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Ενώ το αποσμητικό μπορεί να κάνει θαύματα και να αποτρέψει οποιεσδήποτε δυσάρεστες μυρωδιές τι γίνεται με το άρωμα σου; Και όμως υπάρχουν κάποιοι τρόποι που μπορείς να κάνεις το άρωμα σου να διαρκεί περισσότερο το καλοκαίρι που κυριολεκτικά ούτε που τους είχες φανταστεί. Η θερμότητα και η υγρασία ενισχύουν τον ιδρώτα κάτι το οποίο “καταστρέφει” τα αρώματα αλλά παρόλα αυτά υπάρχουν μερικά tricks που μπορείς να κάνεις προκειμένου να μυρίζεις υπέροχα κάθε στιγμή της ημέρας. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

Ενυδατώσου σωστά – Είναι γνωστό στους κύκλους ομορφιάς πως το ξηρό δέρμα είναι ότι χειρότερο για ένα άρωμα και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως το δέρμα πρέπει να είναι ενυδατωμένο προκειμένου να κλειδώσεις το άρωμα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις μια αντηλιακή κρέμα ή μια λοσιόν σώματος χωρίς άρωμα ιδανικά που θα σου προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση για να βάλεις μετά το άρωμα σου.

Προσοχή στην αποθήκευση – Τα αρώματα θέλουν μεγάλη προσοχή στον τρόπο αποθήκευσης, έτσι καλύτερα είναι να τα αποθηκεύεις σε δροσερά μέρη και να αποφεύγεις το ηλιακό φως που μπορεί να προκαλέσει αλλοιώσεις.

Η βαζελίνη κάνει θαύματα – Και όμως έχει πολλές χρήσεις και μια από αυτές βοηθάει και στη διάρκεια του αρώματος σου! Έτσι λοιπόν άπλωσε λίγο βαζελίνη στο εσωτερικό των καρπών σου αλλά και στο λαιμό σου και στη συνέχεια βάλε το αγαπημένο σου άρωμα!

Μη το τρίβεις – Όσο τρίβεις το δέρμα σου δημιουργείς θερμότητα και εξαφανίζεις το άρωμα και δεν θέλουμε κάτι τέτοιο, σωστά;

Και επειδή μπορεί να θες να βρεις το νέο σου αγαπημένο άρωμα θέλεις να σου συστήσουμε το Idôle από τη Lancôme με πρέσβειρα το νέο πρόσωπο του οίκου ομορφιάς, την Αμερικανίδα ηθοποιό, τραγουδίστρια και αυθεντία του στυλ Zendaya Coleman. Ένα νέο musky chypre λουλουδάτο άρωμα, δημιουργία τριών γυναικών της αρωματοποιίας: Shyamala Maisondieu, Adriana Medina και Nadège Le Garlantezec. Το Essence από το Τριαντάφαλλο Isparta Rose από αειφόρες καλλιέργειες στην Τουρκία, συλλέγεται αποκλειστικά για την Lancôme, και συνδυάζεται με το Τριαντάφυλλο Centifolia που καλλιεργείται στη Γαλλία. Μαζί λάμπουν ανάμεσα σε νότες περγαμόντου, συμφωνία αχλαδιού, Γιασεμί Grandiflorum από την Ινδία, και μια νέα “καθαρή και λαμπερή” συμφωνία που έρχεται να γράψει ιστορία στην λευκή σελίδα που καθιστά το νέο ξεκίνημα για κάθε γυναίκα. Χλοερό και τρυφερό, φρέσκο και αισθησιακό, το Idôle είναι ένα άρωμα με πολλές πτυχές που λάμπει στο φως.

Δίνοντας σχήμα σε μια νέα, διαφορετική εκδοχή της επιτυχίας – μία μορφή που ενώνει και υπερβαίνει τις συμβάσεις αντί να χωρίζει – το μπουκάλι του Idôle, σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα και βιομηχανικό σχεδιαστή Chafik Gasmi, είναι ένας φόρος τιμής στην τεχνολογική πρόοδο και τις καινοτομίες. Το μπουκάλι του Idôle είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο λεπτά του κόσμου με πάχος μόλις 15 χιλιοστά.