Έχεις σκεφτεί πόσο τέλειο είναι που είσαι χωρίς αγόρι; Μην έχεις σαν ιδανικό σου μόνο το να είσαι σε σχέση. Διότι μπορείς και μόνη σου να είσαι ευτυχισμένη αρκεί να το θελήσεις! Όταν κάνεις αυτό το βήμα τότε θα διαπιστώσεις πως Παρακευή βράδυ (για παράδειγμα) μπορείς να κάνεις χίλια και ένα πράγματα! Είσαι ελεύθερη δεν είσαι περιορισμένη! Γι΄αυτό δες το αλλιώς!

1. Φλερτάρεις με όποιον θέλεις
Όταν μπαίνεις σε μια σχέση, έχεις μάτια μόνο για το αγόρι σου και βάζεις παρωπίδες. Όταν είσαι μόνη σου όμως μπορείς να φλερτάρεις ελεύθερα με όποιον σου αρέσει!

2. Δεν δίνεις λόγο σε κανέναν
Δεν έχεις την ευθύνη κανένος, κάνεις ότι σου αρέσει και δεν δίνεις λογαριασμό για τις κινήσεις σου σε κανέναν. Μπορεί να μην μπορείς να το εκτιμήσεις στο 100% αλλά σκέψου πόσο ανεξάρτητη και ελεύθερη είσαι!

3. Κάνεις ό,τι θες!
Όταν είσαι σε σχέση έχεις κοινό πρόγραμμα με το αγόρι σου. Παίρνετε και οι δύο αποφάσεις για το τι θα κάνετε και καμιά φορά μπορεί να συμβιβαστείς σε κάτι που δεν θέλεις και πολύ. Όταν είσαι μόνη σου όμως κάνεις ότι πραγματικά σου αρέσει και χρειάζεσαι χωρίς να πάρεις την έγκριση από κάποιον!

4. Γνωρίζεις διαρκώς νέο κόσμο
Ένα αρνητικό του να είσαι σε σχέση είναι ότι νιώθεις περιορισμένος, με την έννοια ότι δεν βγαίνεις τόσο πολύ έξω και δεν είσαι ανοιχτή σε νέες γνωριμίες. Είσαι focus στη σχέση σου και μόνο. Γι΄αυτό πριν αφοσιωθείς σε κάποιο αγόρι, απόλαυσε αυτή τη δυνατότητα που έχεις ως single και κάνε νέους φίλους!

5. Ώρα για να γίνεις fit
Ο χρόνος σου είναι απεριόριστος! Είσαι focus μόνο στον εαυτό σου και κάνεις πράγματα μόνο για εσένα. Αφιέρωσε λίγο χρόνο καθημερινά και κάνε γυμναστική. Φτιάξε το σώμα των ονείρων σου!Τελειοποίησε ότι σε χαλάει πάνω σου! Μάθε να αγαπάς τον εαυτό σου!