Η Έλενα Χριστοπούλου μίλησε στην εκπομπή του «Happy Day» στα παρασκήνια του «Chart Show». Έκανε δηλώσεις σχετικά με το GNTM, για μια ενδεχόμενη συνεργασία με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και γενικά για τα επαγγελματικά της σχέδια.

Συγκεκριμένα είπε: «Το Ταλέντο ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία με πολύ ωραίους συνεργάτες. Το χάρηκα πολύ, ήταν η καλύτερή μου στιγμή. Δεν ξέρω ακόμα για του χρόνου, αλλά πιστεύεις ότι θα σου πω ποτέ; Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επιστρέψω στο GNTM» . Ρωτήθηκε εάν θα ήθελε να ξανά γυρίσει στο ριάλιτι μοντέλων και απάντησε μονολεκτικά: «Ποτέ!».

Απάντησε και στις φήμες που θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον ANT1 για την επόμενη σεζόν: «Αυτό είναι δουλειά των καναλιών. Δεν είναι δουλειά να περιφερόμαστε στις κάμερες και να λέμε αυτά που πρέπει τα κανάλια να πουν πρώτα. Αυτή είναι η θέση μου πάντα κι αυτή θα παραμείνει».
«Με την Ηλιάνα είμαστε μαζί 20 ώρες την ημέρα, μόνο που δεν κοιμόμαστε μαζί. Αν κάνουμε και εκπομπή μαζί, θα βαρεθούμε η μία την άλλη για πάντα. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Η Ηλιάνα θα κάνει κάτι μόνη της, θα κάνει κάτι υπέροχο και θα το δούμε πολύ σύντομα».

Σε παλιότερες δηλώσεις της είχε αναφερθεί στην πιθανή επιστροφή της Ηλιάνας στο GNTM, λέγοντας:«Δεν έχω κάνει κανένα ραντεβού με τους ανθρώπους του GNTM για την Ηλιάνα. Η Ηλιάνα έχει συμβόλαιο με τον Alpha και προηγείται πάντα ο Alpha. Το Style me Up τελείωσε, έκλεισε τον κύκλο του, είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από αυτή τη συνεργασία και προχωράμε. Του χρόνου δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά κάτι θα γίνει. Δεν είμαι σίγουρη αν θέλω να δω την Ηλιάνα ξανά στο GNTM»,