Ρόδος σημαίνει ατελείωτη ομορφιά, ανεκτιμήτες στιγμές χαλάρωσης, επαναφόρτιση μπαταριών, αξέχαστες εικόνες αποτυπωμένες στο μυαλό και σε πολλές κάρτες μνήμης. Ένα ταξίδι στο νησί που γνωρίζει όσο λίγα στο Αιγαίο να ικανοποιεί κάθε ανάγκη, κάθε επιθυμία, κάθε όρεξη για διακοπές και ανεμελιά!
Και φαντάσου τώρα να τα έχεις όλα αυτά στο καταπράσινο μέρος που ακούει στο όνομα Κολύμπια -βρίσκεται στην ανατολική ακτή του νησιού- και συγκεκριμένα στο μοναδικό, σκέτος παράδεισος, resort Lutania Beach Hotel! Τι θα έλεγες να περάσεις μία εβδομάδα διακοπών εκεί;

_MG_7197_1

Με τις Επτά Πηγές που βρίσκονται εκεί κοντά να δημιουργούν ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον, το Lutania είναι μέσα στην αγκαλιά του και στην αύρα της πανέμορφης θάλασσας! Ένα ιδανικό καταφύγιο σας περιμένει στο ήρεμο παραθαλάσσιο θέρετρο, για να σας χαρίσει μοναδικές στιγμές ξεκούρασης αλλά και πολλά activities για όσους θέλουν και τα hobbies τους!

_MG_9331_2_3_tonemapped

Είτε κάνετε water sports, είτε jet-ski, είτε κάνετε ποδήλατο και trekking μέχρι το Μοναστήρι της Παναγίας Τσαμπίκας, το σίγουρο είναι πως θα ζήσετε αξέχαστες στιγμές. Και όσοι θέλετε να κάνετε τη βόλτα σας με το αυτοκίνητο, μπορείτε είτε να πάτε στην Αφάντου που βρίσκεται μόλις στα 4 χιλιόμετρα απόσταση, είτε να τραβήξετε για πιο μακριά, για την πόλη της Ρόδου ή για την Λίνδο, αφού βρίσκεστε ακριβώς ανάμεσά τους. Είστε λοιπόν έτοιμοι να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό μας;

Ένα ζευγάρι θα κερδίσει μία εβδομάδα διακοπών στο Lutania Beach Hotel!

Το δώρο μας περιλαμβάνει 6 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο (με πρωινό) του Lutania Beach Hotel, σε επιλεγμένες ημερομηνίες από το νικητή, μέσα στον Ιούλιο του 2017. 

_MG_9371

Για να μπορέσεις να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό, είναι απαραίτητο να ακολουθήσεις τα εξής βήματα:

1. Like & Share το διαγωνισμό από την σελίδα του That’s Life και του Lutania

2. Σχόλιο μέσα στο άρθρο

O διαγωνισμός θα λήξει την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Κερδίστε τις διακοπές σας #thatslifegr