Έρχεται ο Άγιος Βαλεντίνος και μας βρίσκει με την Αφροδίτη στον παθιασμένο και δυναμικό Κριό. Τίποτα δεν θα μείνει στην τύχη αυτή τη βδομάδα ώσπου να φτάσουμε στη μέρα των ερωτευμένων. Κι αν μερικές φορές αισθανόμαστε χαμένοι στην μετάφραση, καλό θα ήταν ν’ αφήσουμε τα λόγια και να κάνουμε πράξεις τα συναισθήματά μας!

Κριός
Κριέ μου, έχεις περάσει σε μία φάση της ζωής σου που νιώθεις την απόλυτη ηρεμία όσον αφορά τα συναισθηματικά σου. Φταίει, με την καλή έννοια πάντα, ο σύντροφός σου που ξέρει πως να σε αντιμετωπίσει στα χειρότερα σου αλλά κυρίως αυτό που “φταίει” είναι τ’ ότι έχεις αποφασίσει από εδώ και μπρος να μην κρατάς τίποτα μέσα σου. Μιλάς, βρίσκεις διέξοδο εκεί αντί να ξεσπάς πολλές φορές άδικα. Και μέσα από το διάλογο έχεις καταφέρει να κερδίσεις αυτή την ηρεμία. Εύγε! Έτσι όμορφα κι αγαπησιάρικα θα περάσεις και του Αγίου Βαλεντίνου, υπό το φως των κεριών και καλής κουβέντας.

Αν είσαι ελεύθερος ετοιμάσου για ταραχές και καρδιοχτυπήματα. Ο Θεός του έρωτα καραδοκεί.

Pillowfight: Παρθένος
Goodnight: Λέων

Ταύρος
Ταύρε μου, δεν είσαι στα πολύ καλά σου τελευταία κι αυτό φαίνεται. Έχεις νεύρα, είσαι μονίμως στην τσίτα και σου φταίει ακόμα και ο αέρας που αναπνέεις. Και φυσικά ποιος πληρώνει τη νύφη για όλα εκείνα που δεν μπορείς να ελέγξεις; Το άλλο σου μισό φυσικά. Συγκεντρώσου γιατί έτσι όπως πάς, με τόσες φωνές και τόσα νεύρα, προβλέπω να περνάς τη μέρα των ερωτευμένων μόνος να αναρωτιέσαι τι πήγε στραβά… εσύ πήγες στραβά και το πείσμα σου!

Εσύ που είσαι μόνος και γκρινιάζεις γι’ αυτό, κακώς κάνεις. Αντί να γκινιάζεις που δεν σε βρίσκει ο έρωτας, πήγαινε ψάξε τον εσύ.

Pillowfight: Υδροχόος
Goodnight: Ιχθείς

Δίδυμος
Διδυμάκι μου γλυκό, εσύ που δεν γνωρίζεις όχι και μη, καλό θα ήταν αυτή τη βδομάδα να μην περιορίσεις τον εαυτό σου σε αυτά και να ακολουθήσεις τους ρυθμούς της καρδιάς σου. Είσαι σε καλή φάση στα ερωτικά σου, εσύ που είσαι σε σχέση, και είναι κρίμα ν’ αφήσεις οποιεσδήποτε φοβίες να σε καταπιέζουν. Έρχεται η γιορτή των ερωτευμένων και καλά θα κάνεις να εκφραστείς ελεύθερα, να δείξεις όλα εκείνα που αγαπάς στο ταίρι σου, και θα ανταμειφτείς.

Αν ανήκεις στους αδέσμευτους μην κλείνεις τις πόρτες σε νέες γνωριμίες γιατί μπορεί έτσι να χάσεις την ευκαιρία να είσαι με την αδερφή ψυχή σου.

Pillowfight: Τοξότης
Goodnight: Σκορπιός

Καρκίνος
Καρκινάκι μου, αυτή τη βδομάδα θα δεις τον τομέα επικοινωνία να παίρνει τα πάνω του αφού εκφράζεις τα συναισθήματα σου απέναντι στον άνθρωπο σου, με ποικίλους τρόπους, κι όχι μόνο με λέξεις. Έρχεστε πιο κοντά με τις προσπάθειες σου και δημιουργείς ένα κλίμα ασφάλειας που αν μη τι άλλο, βάζει γερές βάσεις στο δεσμό σου. Ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός κυριαρχούν και προβλέπεται του Αγίου Βαλεντίνου να γίνεται χαμός.

Αν είσαι αδέσμευτος θα δεις τις μετοχές σου ν’ ανεβαίνουν στα ουράνια αφού με μια ματιά κι ένα χαμόγελο μόνο μπορείς να κερδίσεις και τη πιο δύσκολη καρδιά. Εκμεταλλεύσου το.

Pillowfight: Αιγόκερως
Goodnight:Παρθένος

Λέων
Λιοντάρι μου, πιο ερωτικός από ποτέ θα νιώσεις αυτή τη βδομάδα. Η ανάγκη σου να εκφραστείς ερωτικά θα είναι μεγάλη κι εννοείται πως δεν θα κρατηθείς και πως θα κάνεις τα πάντα για να δείξεις στο ταίρι σου όλα εκείνα που αισθάνεσαι. Είσαι ενθουσιώδης όταν πρόκειται για τον έρωτα και δίνεις τα πάντα με όλη σου την καρδιά. Σίγουρα αυτό θα βοηθήσει και στο να περάσεις τον πιο ερωτικό Βαλεντίνο ως τώρα.

Αν είσαι μόνος άνοιξε την καρδιά σου στον έρωτα που παραμονεύει αλλά προσοχή, επειδή έχεις την τάση να ενθουσιάζεσαι εύκολα, προσπάθησε να προστατευτείς λιγάκι γιατί ο,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Pillowfight: Καρκίνο
Goodnight: Ταύρος

Παρθένος
Παρθενάκι μου, ενώ οι άλλοι εν όψη της γιορτής των ερωτευμένων ετοιμάζουν δείπνα και ρομαντικές καταστάσεις, εσύ αποφασίζεις πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις πραγματικότητα εκείνο το ξεκαθάρισμα των συναισθηματικών σου. Ίσως να έχεις φτάσει στ’ άκρα, γι’ αυτό, αλλά όπως και να έχει τώρα θα λάβεις μεγάλες αποφάσεις για τα ερωτικά σου που ίσως να είναι καθοριστικές για το μέλλον της σχέσης σου. Προσοχή μην πάρεις τι αποφάσεις εν βρασμό ψυχής.

Αν ανήκεις στην κατηγορία των ελεύθερων ίσως τώρα να κάνεις την γνωριμία της ζωής σου που θα αλλάξει τα δεδομένα.

Pillowfight: Σκορπιός
Goodnight: Τοξότης

Ζυγός
Ζυγέ μου τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή για σένα που είσαι σε σχέση, να κάνεις τα μαγικά σου για να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφο σου. Μπορεί να νιώθεις πως η καθημερινότητα μπορεί να σας έχει απομακρύνει λιγάκι, οπότε τώρα που πλησιάζει και η γιορτή των ερωτευμένων έχεις βαλθεί να υπενθυμίσεις στο άλλο σου μισό γιατί σε αγάπησε εξαρχής, και καλά κάνεις. Χρειάζεται μία ανανέωση η σχέση σας, κι εσύ θα κάνεις τα πάντα για να ανάψεις ξανά τη φλόγα σας.

Εσύ που είσαι μόνος καλύτερα να μην πιέσεις καταστάσεις αυτή τη βδομάδα γιατί προβλέπω να εκρήγνυσαι σαν ηφαίστειο από τα νεύρα σου.

Pillowfight: Καρκίνος
Goodnight: Λέων

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, πρέπει να σου υπενθυμίσω πως εγωισμοί και εσωτερικότητες δεν χωράνε σε μία σχέση. Το ξέρω πως περνάς βασανιστήρια αφού εδώ και καιρό η ζωή δεν σου φέρετε καλά, αλλά αν είσαι σε σχέση είσαι από τους τυχερούς γιατί δεν είναι ανάγκη να περνάς το ζόρι μόνος σου. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Άφησε τον άνθρωπο σου να σου δείξει με τον τρόπο του την αγάπη του και μην ξεχνάς, δεν ζητάνε όλοι κάτι σ’ αντάλλαγμα από σένα, οπότε μην είσαι τόσο επιφυλακτικός και χαλάρωσε για για περάσετε μαζί έναν ερωτικό Βαλεντίνο.

Αν είσαι μόνος, μην ξεχνάς πως ουδείς τέλειος, κυρίως εσύ, και χαμήλωσε λιγάκι τον πήχη γιατί προβλέπω να μένεις μόνος για πάντα.

Pillowfight: Παρθένος
Goodnight: Ταύρος

Τοξότης
Τοξοτάκι μου, είναι να μην σε πιάσουν οι ανασφάλειες σου εσένα. Ενώ συνήθως είσαι μέσα στο κέφι και την τρέλα, αυτή τη βδομάδα εξαιτίας της ανασφάλειας έχεις μία επιφυλακτικότητα απέναντι στον άνθρωπο σου, που μπορεί κανείς να την πει και παράνοια. Ο,τι κι αν σου πει, ειδικά αν είναι καλό νέο, το περνάς από λεπτομερή ανάλυση αντί να χαρείς. Έτσι δεν βγάζεις τίποτα. Καταρχάς σκέψου ότι το ταίρι σου είναι μαζί σου γιατί προφανώς σε αγαπάει. Η γιορτή των ερωτευμένων έρχεται, ίσως είναι καιρός να του το δείξεις κι εσύ. Πάρε μια βαθιά ανάσα, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα.

Αν είσαι μοναχός αν δεν κάνεις τα περασμένα, ξεχασμένα, τότε δεν πρόκειται ποτέ να πάψεις να είσαι μοναχός.

Pillowfight: Δίδυμος
Goodnight: Υδροχόος

Αιγόκερως
Αιγοκεράκι μου, αν και τις περισσότερες μέρες νιώθεις καλά με τον άνθρωπο σου, υπάρχουν κι εκείνες οι στιγμές που καταπιέζεσαι και χάνεις την ταυτότητα σου. Μπορεί να φταίει ο φόβος για το μέλλον ή όντως το ταίρι σου με τον τρόπο του να σε πλάθει όπως θέλει εκείνο. Ο,τι κι αν είναι καλό θα ήταν αυτή τη βδομάδα να λύσεις αυτό το πρόβλημα. Είναι κρίμα να πιέζεις τον εαυτό σου να είναι σε μία σχέση που ίσως εν τέλει να μην σε ικανοποιεί. Διαφορετικά, βρες λύση για να μην αισθάνεσαι καταπιεσμένος.

Εσύ που ψάχνεις τον έρωτα, ένα νέο πρόσωπο θα μπει στη ζωή σου αυτή τη βδομάδα, που μπορεί να είναι αυτό το κάτι που θέλεις.

Pillowfight: Καρκίνος
Goodnight: Ζυγός

Υδροχόος
Υδροχοάκι μου, ίσως θα πρέπει να κάνεις ένα βήμα μακριά από τη σχέση σου για να εκτιμήσεις την κατάσταση. Υπάρχει μία ένταση ανάμεσα σας που άλλες φορές βγαίνει με ερωτική έκρηξη κι άλλες με απλή έκρηξη που είναι ικανή να γκρεμίσει ολόκληρη πολυκατοικία. Επειδή σε μία σχέση δεν χωράνε εγωισμοί, μούτρα, εντάσεις κι ασυνεννοησία, άρπαξε το άλλο σου μισό εν όψη Αγίου Βαλεντίνου, κι εξαφανιστείτε από όλους κι από όλα, είτε για να διορθώσετε την κατάσταση ή να λάβετε μαζί αποφάσεις για το μέλλον σας.

Αν είσαι μόνος κοίτα γύρω σου, στο καθημερινό σου περιβάλλον κρύβεται ο έρωτας.

Pillowfight: Λέων
Goodnight: Ταύρος

Ιχθείς
Ψαράκι μου, και για σένα αυτή η βδομάδα είναι βδομάδα αλλαγών στα ερωτικά σου αφού θα χρειαστεί να βάλεις κάτω τα δεδομένα και να επαναπροσδιορίσεις την ερωτική σου ζωή. Το καλύτερο θα ήταν αν όλα αυτά τα έκανες μαζί με τον άνθρωπο σου παρέα γιατί αφορά κι εκείνον αυτή η κατάσταση, αντί να βγάλεις ένα πόρισμα μόνος που θα βολεύει εσένα αποκλειστικά. Ίσως τώρα, με τη γιορτή των ερωτευμένων να κρέμεται πάνω από τα κεφάλια σας, να χρειαστεί να βρεις τρόπο να έρθεις πιο κοντά με το άλλο σου μισό. Επιβάλλεται…

Αν ανήκεις στους αδέσμευτους τότε βγες, διασκέδασε, μην σκέφτεσαι συνέχεια τον έρωτα. Τα ξαφνικά είναι και τα καλύτερα.

Pillowfight: Κριός
Goodnight: Ζυγός