Όλος ο πλανήτης παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα την επιχείρηση διάσωσης των 12 παιδιών και του προπονητή τους που βρίσκονταν εγκλωβισμένοι σε σπήλαιο στη βόρεια Ταϊλάνδη. Παράλληλα και αφού η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος δύο παραγωγοί του Χόλιγουντ βρίσκονται ήδη στο σημείο, συγκεντρώνοντας στοιχεία για μία μελλοντική ταινία.

thailandcave

Οι παραγωγοί έχουν ήδη φτάσει στην επαρχία Chiang Rai και το όρος Tham Luang στο οποίο βρίσκεται το δαιδαλώδες σπήλαιο που είναι στο επίκεντρο της επικαιρότητας, που κράτησε εγκλωβισμένα τα παιδιά και τον προπονητή τους για περίπου δύο εβδομάδες.

Οι Michael Scott και Adam Smith της Pure Flix flim παρακολούθησαν από κοντά τις συνθήκες διάσωσης, παίρνοντας συνεντεύξεις από άτομα που εμπλέκονται και αναζητώντας τα αποκλειστικά δικαιώματα για μία σχετική ταινία στο Hollywood. Φαίνεται ότι το επόμενο διάστημα θα γραφτεί και το σενάριο με τον Scott να σημειώνει ότι «το βλέπει ως μία σημαντική παραγωγή για το Χόλιγουντ με πρωτοκλασάτους ηθοποιούς».

Όσο για όσους διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι είναι πολύ νωρίς για τέτοια σχέδια, τη στιγμή που η επιχείρηση διάσωσης δεν έχει ολοκληρωθεί, οι παραγωγοί σημειώνουν: «Θα υπάρχουν και άλλες εταιρείες παραγωγής που θα έρθουν, άρα πρέπει να δράσουμε γρήγορα»…

About The Author