Αν δεν έχεις παίξει secret santa δεν ξέρεις τι χάνεις. Είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία που πραγματικά θα κάνει όλους τους συναδέλφους σου να χαμογελάσουν. Μην αργείς λοιπόν, πες στο γραφείο να παίξετε και ετοιμαστείτε για τη πιο fun εμπειρία της γιορτινής σεζόν.

Οι κανόνες είναι απλοί. Γράφετε σε ένα χαρτί το όνομα σας και τοποθετήστε τα σε ένα μπολ. Στη συνέχεια ανακατέψτε και ο καθένας από εσάς θα τραβήξει ένα χαρτάκι. Το όνομα που αναγράφετε στο χαρτί θα πρέπει να είναι μυστικό. Προσοχή: Θα πρέπει να ορίσετε ένα ποσό για το δώρο και δεν πρέπει να ξεπερνάει το δώρο αυτό το ποσό. Τέλος, ορίστε την ημερομηνία της ανταλλαγής των δώρων και ξεκινήστε να ανοίγετε τα δώρα.

Και επειδή μπορεί να μην ξέρεις τι να διαλέξεις σου έχω 2 απίθανες επιλογές είτε πετύχεις άντρα, είτε πετύχεις γυναίκα!

Για τη γυναίκα

Ένα προσεκτικά διαλεγμένο και κομψά τυλιγμένο δώρο δίνει χαρά τόσο σε εκείνον που το λαμβάνει όσο και σε εκείνον που το προσφέρει. Ο Οίκος Roger&Gallet απογειώνει την τελετουργία αυτή με τα πανέμορφα διακοσμημένα -να δώρα του, φτιαγμένα ειδικά για τα φετινά θαυμαστά Χριστούγεννα. Το εμβληματικό μονόγραμμα της Roger&Gallet αλληλοϋφαίνεται με κρυστάλλινες χιονόμπαλες αποτυπώνοντας τον πυρετώδη αναβρασμό των γιορτών. Ένα σετ με όλα εκείνα τα απαραίτητα για την καθημερινή της φροντίδα είναι σίγουρα το καλύτερο που μπορείς να προσφέρεις στη γυναίκα συνάδελφο του γραφείου. Έτσι θα μπορέσει να αποβάλλει την κούραση της καθημερινότητας απολαμβάνοντας ένα όμορφο ζεστό μπάνιο και πραγματοποιώντας τη ρουτίνα ομορφιά της με μυρωδιές που θυμίζουν Χριστούγεννα.

Για τον άντρα

Το 2020 κλείνει για το τσίπουρο Αγιονέρι με μια συλλεκτική έκδοση. Το τελευταίο δρύινο βαρέλι, αυτής της χρονιάς, άνοιξε, και από αυτό δημιουργήθηκαν 485 συλλεκτικές, αριθμημένες φιάλες. Το Αγιονέρι – The Last Barrel Series 2020, θα κυκλοφορήσει σε ειδική κασετίνα που περιέχει την φιάλη με χειρόγραφη αρίθμηση καθώς και ένα κομμάτι ένα κομμάτι ξύλου του τελευταίου βαρελιού της χρονιάς ενώ θα διατίθεται σε επιλεγμένες κάβες και e-shops. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσει ένας άντρας από ένα καλό ποτηράκι τσίπουρο μετά από μια κουραστική ημέρα. Αν μάλιστα πρόκειται για τη συλλεκτική έκδοση απο το Αγιονέρι τότε σίγουρα το δώρο θα το λατρέψει.