Οι μέρες πλησιάζουν για τη διεξαγωγή του πρώτου IRONMAN®70.3®Greece, Costa Navarino, της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης αγώνων τριάθλου παγκοσμίως, με 260 διοργανώσεις σε 60+ χώρες, 6 ηπείρους και περισσότερους από 1 εκ. αθλητές. Ο δημοφιλής αγώνας, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την I.Q.Sports, θα πραγματοποιηθεί στην Costa Navarino και την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας την Κυριακή 14 Απριλίου 2019.

Πέρα από τις υψηλές προδιαγραφές, το IRONMAN®70.3®Greece, Costa Navarino αποτελεί έναν ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα, συνδυασμό πολλών δεξιοτήτων αλλά και αντοχής, καθώς περιλαμβάνει 1,9χλμ κολύμπι, 90χλμ. ποδήλατο και 21,1χλμ τρέξιμο, συνεχόμενα, χωρίς κενό ή ενδιάμεση διακοπή.Εντυπωσιακή, ήταν η ανταπόκριση Ελλήνων και ξένων αθλητών, με τις εγγραφές να έχουν εξαντληθεί στις πρώτες 150 ημέρες, μετά την ανακοίνωση του αγώνα στο παγκόσμιο ημερολόγιο της ΙRONMAN.

Η διοργάνωση για το πρώτο IRONMAN στην Ελλάδα βρίσκεται ήδη στην τελική ευθεία ενώ σε λιγότερο από ένα μήνα, περίπου 1.500 συμμετέχοντες μαζί με τους 3.000 συνοδούς τους, ετοιμάζονται να επισκεφθούν την Μεσσηνία και να απολαύσουν το σπανίου φυσικού κάλλους ελληνικό τοπίο και την κορυφαία εμπειρία φιλοξενίας της Costa Navarino.

Και φυσικά επειδή σε ένα τέτοιο μαραθώνιο το παν είναι η προετοιμασία εγώ δεν θα μιλήσω για αυτό αλλά για το πως μπορείς να δώσεις περισσότερο χρώμα σε αυτό που ήδη κάνεις. Άλλωστε είναι αυτή η εποχή του χρόνου που ζεις και κινείσαι περισσότερο, αποφορτίζεσαι από όλη την ενέργεια που μάζευες καλωδιωμένος όλον τον χειμώνα και γίνεσαι ακόμα πιο κοινωνικός.

Capture

Αυτή την εξωστρέφεια, την ξεγνοιασιά και την οικειότητα ενός ανοιξιάτικου τοπίου μεταδίδει και η Νέα Συλλογή της Bodytalk που θέλει να σε συνοδεύει σε κάθε στιγμή της ημέρας σου. Οι χρωματικές αντιθέσεις, τα ιδιαίτερα σχέδια και μοτίβα, αλλά και τα δροσερά υφάσματα είναι μερικά απ’ τα χαρακτηριστικά της φετινής σεζόν που σε βάζουν στον ρυθμό της άνοιξης και αντανακλούν την χαλαρή διάθεση της Bdtk.Στα highlights της συλλογής βρίσκονται τα oversized tops με unisex χαρακτήρα, οι wide leg βερμούδες καθώς και οι ασυμμετρίες που συνθέτουν μια νέα γεωμετρία και συμπληρώνουν το σκηνικό. Η έμπνευση που χρειαζόμαστε, είσαι εσύ!