Η Ελλάδα θα συμμετάσχει στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι στην πόλη Μάλμε της Σουηδίας, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Ζάρι». Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου», αποκαλύφθηκαν λεπτομέρειες για την ενδυμασία που επέλεξε για το μουσικό της βίντεο.

Σύμφωνα με την εκπομπή, η εμφάνιση της τραγουδίστριας περιλάμβανε ένδυμα αξίας 3.560 ευρώ, χωρίς να είναι βέβαιο ότι αυτά αγοράστηκαν. Ειδικότερα, η Μαρίνα Σάττι φορούσε μία φόρμα κόστους 820 ευρώ από διάσημο σχεδιαστή, μία φούστα Jean Paul Gaultier αξίας 1.030 ευρώ, έναν κορσέ 1.330 ευρώ και ένα κροπ πουκάμισο 380 ευρώ. Η εκπομπή Super Κατερίνα επισήμανε την πιθανότητα τα εν λόγω ρούχα να έχουν δανειστεί, πρακτική συνηθισμένη στον χώρο της τηλεόρασης, με τον Γιάννη Πουλόπουλο να επιβεβαιώνει αυτή την πληροφορία.

Για την παρουσίαση της Μαρίνας Σάττι στην Eurovision, ο Φωκάς Ευαγγελινός έχει την καλλιτεχνική διεύθυνση, ενώ ο Mecnun Giasar (Majnoon) είναι υπεύθυνος για τη χορογραφία και την κίνηση, και το art direction έχει αναλάβει η ομάδα NMR.

Οι λήψεις του μουσικού βίντεο υπό τις οδηγίες του Αυστραλού σκηνοθέτη Zac Wiesel, έλαβαν χώρα σε διάσημα σημεία της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Διάβασε επίσης:

Eurovision 2024: Το “Zari” της Μαρίνας Σάττι προκάλεσε σύγχυση και πολλά σχόλια!