Ο Δίας επανέρχεται σε κανονική πορεία στο ζώδιο της Παρθένου. Οι ζωές μας όμως;

Κριός

Κριέ μου, η βδομάδα που ξεκινά θα είναι καλή για σένα. Καταρχάς επιτέλους βλέπεις τις καταστάσεις πιο καθαρά, μπορείς να ξεχωρίσεις τι σου κάνει καλό και τι όχι, ενώ ψάχνεις να βρεις τρόπους να υπερπηδήσεις τα εμπόδια που σου παρουσιάζονται. Μπορείς να βασιστείς πάνω στο ένστικτό σου, αυτή τη φορά στα τυφλά, μη φοβάσαι, δε θα σε προδώσει. Μόνο τον νου σου, έχεις μία τάση προς την υπερβολή και ξέρεις, πολλές φορές εκεί που πας να πηδήσεις εμπόδια, μπορεί από τη χαρά σου να φας τα μούτρα σου!

Ταύρος

Ταυράκι μου γλυκό, μπορείς να πάρεις μία ανάσα αυτή τη βδομάδα γιατί επιτέλους οι αντιπαραθέσεις και οι καυγάδες στον τομέα της δουλειάς σου, καταλαγιάζουν. Σου δίνεται η δυνατότητα να βελτιώσεις σχέσεις που είχαν αρχίσει να χαλάνε, αλλά κυρίως την υγεία σου που έχει κλονιστεί. Όμως επειδή όλα εξαρτώνται από σένα και μόνο, πρόσεξε μη πάρουν τα μυαλά σου αέρα εκεί που φτιάχνουν τα πράγματα, και τελικά τα κάνεις μπάχαλο. Κι όχι τίποτ’ άλλο, να δω ποιον θα κατηγορήσεις μετά για τα χάλια σου.

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, πέρασες μία περίοδο που πίστευες πως όλοι και όλα δούλευαν εναντίων σου. Πως όλοι θέλανε το κακό σου. Είχες γίνει λίγο σαν τον Μελ Γκίμπσον στο Θεωρίες Συνωμοσίας ένα πράγμα. Πάρε μια βαθιά ανάσα γιατί από βδομάδα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει. Τώρα αν θα βγεις αληθινός ή απλά ολίγον τρελούτσικος, είναι άλλο θέμα. Τουλάχιστον τώρα θα ξέρεις πως θα κινηθείς, και πως να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Λίγο υπομονή, και όλα θα φτιάξουν.

Καρκίνος

Αγαπητό μου Καρκινάκι, τελευταία δεν έχει περάσει κι εύκολα, αυτό είναι σίγουρο. Ε λοιπόν, αυτή τη νέα βδομάδα το σκηνικό θ’ αλλάξει λίγο, θα δεις σκέψεις και σχέδια να παίρνουν τον δρόμο τους και να υλοποιούνται κι επιτέλους θα έχεις όρεξη να βγεις από το κρεβάτι. Μπορείς να βασιστείς πάνω σου αφού η κρίση σου θα σε βάλει στο σωστό δρόμο, ενώ κάθε επιλογή σου θα είναι σωστή και θα σε φέρει μπροστά σε ανοιχτές πόρτες και σε καλές συνεργασίες, τις οποίες ονειρευόσουν τόσο καιρό. Άντε μπας και βγεις κι από το σπίτι επιτέλους! Ένα με τον καναπέ έχεις γίνει.

Λέων

Λιονταράκι μου, ανοίγεται μία όμορφη βδομάδα μπροστά σου κι εσύ δεν πρέπει ν’ αφήσεις ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Το ένστικτό σου σε καθοδηγεί σωστά προς νέους δρόμους που διευρύνουν τους ορίζοντες σου. Φρόντισε ν’ αφήσεις πίσω πικρίες που σου χάρισαν άτομα που νόμιζες ότι σ’ αγαπούσαν κι αποδείχτηκαν ψεύτικα, και άφησε πίσω τον φόβο σου για τις ανθρώπινες σχέσεις. Επειδή ένα άτομο δεν ήταν ότι νόμιζες, δε σημαίνει πως είναι όλοι έτσι. Ρίσκαρε και θα κερδίσεις, έτσι κι αλλιώς, ζεις για το ρίσκο!

Παρθένος

Γλυκό μου Παρθενάκι, αγωνιστή της ζωής και κυνηγέ των ευκαιριών, ήρθε η ώρα σου. Μην τρομάζεις, ήρθε η ώρα να σταματάς ν’ αγωνίζεσαι και να κυνηγάς γιατί από δω και μπρος, θα γίνεται το αντίθετο. Κοινώς, εσύ θα ξεκουράζεσαι και οι ευκαιρίες θα σου χτυπούν την πόρτα. Νιώθεις την αποφασιστικότητα να σε σπρώχνει προς την επιτυχία και με σωστό προγραμματισμό, σίγουρα μπορείς να το πετύχεις. Φτάνει να μην ψειρίζεις κάθε ευκαιρία που σου παρουσιάζεται με αποτέλεσμα να επικεντρώνεσαι σε μία και να περνάνε οι χιλιάδες άλλες. Να είσαι σε ετοιμότητα. Μπορείς;

Ζυγός

Ζυγέ μου, τη νέα βδομάδα που ξεκινά σου δίνεται ένα σπουδαίο δώρο. Αυτό της αυτοσυγκέντρωσης. Μη με κοιτάς έτσι, ξέρεις πως δεν το ‘χεις καθόλου. Ξεκινάς πράγματα τα οποία αφήνεις στη μέση με αποτέλεσμα ν’ απασχολείσαι με χίλια δυό ταυτόχρονα χωρίς ουσιώδη αποτελέσματα. Ε, τώρα επιτέλους μπορείς να φτιάξεις ένα ωραιότατο πρόγραμμα, να βάλεις σε σειρά προτεραιότητας τις υποθέσεις σου και να ζυγιάζεις τα υπέρ και τα κατά της κάθε μιας. Άντε, και άπαξ και συγκεντρωθείς, θα κάνεις θαύματα!

Σκορπιός

Επιτέλους, θα δούμε τους Σκορπιούς να χαμογελάνε. Ναι, είναι σπάνιο φαινόμενο γι’ αυτό το κάνουμε θέμα. Αλλά η βδομάδα αυτή σας ευνοεί, και βοηθάει στην εύρεση διεξόδων από τη μιζέρια, τα προβλήματα και τη ρουτίνα. Κι αυτό σου δίνει τρομερή ώθηση να δουλέψεις, να βγεις και να διασκεδάσεις, μα κυρίως να βρεις την υπευθυνότητα να αντιμετωπίσεις δυσκολίες και να τις ξεπεράσεις. Είσαι ένας Σκορπιός έτοιμος για όλα, κι αυτό σε κάνει ακόμα πιο ακαταμάχητο. Άντε να δούμε ποιος θ’ αντέξει να μείνει μακριά σου!

Τοξότης

Επιτέλους θα μπορείς ξανά, να συνεννοηθείς με τους ανθρώπους γύρω σου, Τοξοτάκι μου. Το κακό είχε παραγίνει τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα τα νεύρα σου να έχουν τεντωθεί, αλλά ήρθε η ώρα να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Τώρα, ότι λες δε θα παρερμηνεύεται, θα μπορείς να ζητήσεις βοήθεια χωρίς να παρεξηγείσαι και το πάθος σου για επιτυχία και ζωή θα φουντώσει τόσο, που ως άλλο τανκς θα γκρεμίσεις τα πάντα στο διάβα σου για να χτίσεις νέες βάσεις, πιο γερές, στη ζωή σου. Ήρθε η στιγμή να πάρεις τα ηνία, και να χαρίσεις στον εαυτό σου τη πολυπόθητη ασφάλεια που επιζητούσες. Άντε, πολύ άργησες!

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, ήρθε η στιγμή να πάρεις κι εσύ μία ανάσα ανακούφισης αφού τη βδομάδα που έρχεται, καταστάσεις και προβλήματα βρίσκουν τη λύση του. Σκέφτεσαι λιγάκι πιο αισιόδοξα γιατί αναγνωρίζονται οι κόποι σου στον τομέα της δουλειάς- και είπαμε, ζεις για τη στιγμή εκείνη που θ’ ανέβεις στον πιο ψηλό βάθρο, εκεί όπου ανήκεις δηλαδή. Διατήρησε τη γοητεία που σου χαρίζουν οι πλανήτες, και προς Θεού μην αρχίσεις τη μίρλα με την πρώτη δυσκολία. Έχουν κι αυτές τον λόγο ύπαρξης τους.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε μου, η βδομάδα που μας έρχεται σου προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να επανεξετάσεις τις σχέσεις σου και ίσως να προσπαθήσεις να καταλάβεις τι ακριβώς θέλουν από σένα όλοι εκείνοι που ζουζουνίζουν γύρω σου σαν μελισσούλες. Ξεκινά μία δυναμική περίοδος που θα σε βοηθήσει να βρεις διέξοδο από τα οικονομικά προβλήματα, μα κυρίως από εκείνες τις σχέσεις που έχουν πιάσει πάτο. Το τέλμα στο οποίο ζεις δε σου ταιριάζει, καιρός να το ξεφορτωθείς με συνοπτικές διαδικασίες.

Ιχθύες

Ψαράκι μου, η αυτοπεποίθηση σου δέχεται μία τονωτική ένεση αυτή τη βδομάδα. Έχεις ιδέες και σχέδια, και με τη βοήθεια καλών κι έμπιστων φίλων, μπορούν άνετα να πάρουν το δρόμο προς τη υλοποίηση τους. Μόνο, όχι επειδή χάρηκες που μπορείς να ξεφεύγεις από δυσάρεστες καταστάσεις, να πέσεις με τα μούτρα και στη λύση θεμάτων που δε σε αφορούν. Μείνε στα δικά σου προβλήματα, μην επωμίζεσαι εκείνα τρίτων γιατί θα κλαις με μαύρο δάκρυ.