Ο Ντάνιελ Κρεγκ δεν αποτελεί μόνο έναν από τους πιο δημοφιλείς πράκτορες 007 στην ιστορία του κινηματογράφου. Συχνά δείχνει και την ευαίσθητη πλευρά του, καθώς ανήκει στην κατηγορία εκείνων που έχουν την οικονομική άνεση να βοηθήσουν αυτούς που έχουν ανάγκη.

Πρόσφατα όλος ο πλανήτης έμαθε για την προσπάθεια τριών πατεράδων να συγκεντρώσουν χρήματα για την πρόληψη των αυτοκτονιών, στη μνήμη των κοριτσιών τους που έβαλαν τέλος στη ζωή τους. Η πρωτοβουλία αυτή έγινε παγκοσμίως γνωστή όταν ο Ντάνιελ Κρεγκ δώρισε 10.000 λίρες και επέτρεψε να δημοσιοπηθεί η πράξη του.

Η προσπάθεια της οργάνωσης

Ο Άντι Έρι, ο Μάικ Πάλμερ και ο Τιμ Όουεν αποφάσισαν να περπατήσουν 300 μίλια στη μνήμη των παιδιών τους, της Σόφι, Μπεθ και Έμιλι, που έβαλαν τέλος στη ζωή τους και να υποστηρίξουν τη φιλανθρωπική οργάνωση «Papyrus» που βοηθά στην πρόληψη των αυτοκτονιών. Η προσπάθεια τους θα διαρκέσει 15 ημέρες και ελπίζουν ότι «θα φέρει τις αγαπημένες μας κόρες μαζί».

Οι τρεις έκπληκτοι πατεράδες χαρακτήρισαν «φανταστική» την κίνηση του Ντάνιελ Κρεγκ. Δήλωσαν στον Guardian: «Το σημαντικό είναι να κάνουμε τους ανθρώπους να μιλήσουν για την πρόληψη της αυτοκτονίας και να τους συστήσουμε το “ Papyrus”, γιατί είναι μια οργάνωση που μπορεί να βοηθήσει τους νέους ανθρώπους να προετοιμαστούν για να αντιμετωπίσουν τις πιο σκοτεινές στιγμές της ζωής μας. Αν περισσότεροι άνθρωποι μάθουν για το “ Papyrus”, θα σώσουμε ζωές», τόνισε ο Άντι Έρι.

Διαβάστε επίσης: Τα δικά του παπούτσια λανσάρει ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε συνεργασία με την Adidas! | Thats Life. Life as it is!