Από το πρόσφατο ταξίδι μου στον Άγιο Δομίνικο έχω να σου πω πως δοκίμασα το Chivas Collins και έμεινα έκπληκτη με την απίθανη γεύση του. Έτσι λοιπόν ζήτησα από τον Bartender να μου δώσει τη συνταγή ώστε να μπορώ να το φτιάχνω και εγώ. Τώρα λοιπόν μπορείς να το φτιάξεις και εσύ γιατί έχει ένα μοναδικό φρουτώδες άρωμα που σε ταξιδεύει.

Θα χρειαστείς:
50 ml Chivas Regal
25ml χυμό λεμονιού
2 φέτες πράσινου μήλου
Σόδα και μια φέτα λεμόνι

Μη ξεχάσες τον πάγο και φυσικά στην υγεία σου!

Το Chivas Regal διοργάνωσε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Chivas – The Blend, γιορτάζοντας την τέχνη του blending! Πλήθος επίδοξων whisky blenders είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα blended Scotch whisky με τη δική τους υπογραφή και να γνωρίσουν από κοντά τον θρυλικό Custodian Master Blender του Chivas, Colin Scott, που τους οδήγησε σε πρωτόγνωρους γευστικούς ορίζοντες δοκιμάζοντας μερικά από τα σπανιότερα αποστάγματα της Σκωτίας.

Για μια εβδομάδα, προσωπικότητες του θεάματος, εκπρόσωποι των media, bartenders, καταναλωτές και μέλη των The Tasters Club, FNL Guide και Difford’s Guide έζησαν μία πρωτόγνωρη εμπειρία αφιερωμένη στην τέχνη του blending. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Μεταλλουργείου, έναν χώρο που αποπνέει την ομορφιά του craftsmanship σε κάθε του γωνία, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν σε βάθος το Scotch whisky και να ανακαλύψουν τις γευστικές διαφορές ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά whiskies. Έπειτα, υπό την πολύτιμη καθοδήγησή του Colin Scott και του Μιχάλη Καγιάννη, Prestige Brand Ambassador του Chivas στην Ελλάδα, δημιούργησαν ο καθένας το δικό τους blend, χρησιμοποιώντας το ατομικό τους blending kit.