Θέλεις να κάνεις μόνη σου φανταστικά Bubble Bath Melt για να χαλαρώσεις μετά από μια κουραστική μέρα; Τη λύση την έφερε το The Body Shop με το νέο Shea Butter. Αν αναζητάς λοιπόν την απόλυτη χαλάρωση για σήμερα ακολούθησε την παρακάτω συνταγή:

Θα χρειαστείς

• Νέο Shea Butter

• Wild Argan Oil Bubbling Bath ή British Rose Petal-Soft Bath Foam

• Μία mini φόρμα ζαχαροπλαστικής ή μία παγοθήκη

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Αρχικά, ζεστάνετε με τα χέρια σας το Shea Butter ώστε να μαλακώσει, κρατώντας το σακουλάκι ανάμεσα στις παλάμες σας και κάνοντας ήπιες μαλάξεις στο προϊόν για ένα λεπτό. Έτσι, θα μπορέσετε να δουλέψετε το βούτυρο καριτέ πιο εύκολα.

Στη συνέχεια, γεμίστε τα 3/4 μίας μικρής φόρμας ζαχαροπλαστικής (π.χ. για muffins) ή μίας παγοθήκης με το Wild Argan Oil Bubbling Bath ή το British Rose Petal-Soft Bath Foam και το υπόλοιπο 1/4 με Shea Butter. Ανακατέψτε καλά. Τέλος, τοποθετήστε και αφήστε το σκεύος στην κατάψυξη όλη νύχτα. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε μια σημείωση στο σκεύος για να μην μπερδευτείτε και το περάσετε για φαγώσιμο ή παγάκια!

Video poster

Μόλις είναι έτοιμο, αφαιρέστε ένα bath melt από το σκεύος, ρίξτε το στην μπανιέρα και αναδεύστε το νερό για να απελευθερωθούν το αφρόλουτρο και το βούτυρο καριτέ και να δημιουργηθεί πλούσιος αφρός. Ανάλογα με το μέγεθος του σκεύους σας, προσθέστε 1-2 bath melt στο αφρόλουτρό σας. Ο συνδυασμός αφρόλουτρου και Shea Butter μεταμορφώνει το μπάνιο σας σε μια πολυτελή εμπειρία περιποίησης, που χαλαρώνει τις αισθήσεις και χαρίζει στην επιδερμίδα απαλότητα. Χαλαρώστε και απολαύστε το!

Σημειώστε ότι η συνταγή αυτή είναι για μία μόνο χρήση. Μην αποθηκεύετε πάλι το μίγμα για μελλοντική χρήση.