Έχουμε μπει στην τελική ευθεία της λατρεμένης σειράς και απομένει πλέον να δούμε… πόσος χαμός ακόμη θα γίνει στον κόσμο του Westeros!

Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μερικές προβλέψεις για το τι θα συμβεί στην 8η και τελευταία σεζόν και μέχρι το 2019, έχουμε δρόμο μπροστά μας!

ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ

Έχουμε ξεμείνει στο κομβικό σημείο όπου οι Wights έριξαν το Τοίχος και προελαύνουν προς το Westeros, o Jaime άφησε την Cersei στις δολοπλοκίες της και στην τρέλα του Euron και πηγαίνει στον Βορρά, ενώ Jon Snow και Khaleesi ζουν τον έρωτά τους, παρά το γεγονός πως είναι θεία και ανηψιός, χωρίς να το γνωρίζουν βέβαια. Πάμε για προβλέψεις!

#1: Η Daenerys θα μείνει έγκυος

Όπως ξέρουμε από νωρίτερα στην σειρά, δεν μπορεί να κάνει παιδιά. Ή έτσι λέει. Εμείς θα ποντάρουμε πως ο νόμιμος βασιλιάς Jon θα καταφέρει το ακατόρθωτο. Να νικήσει τους Whigts και να αφήσει έγκυο την Δρακομάνα!

#2 Ο Bran ΔΕΝ είναι ο Night King

Αυτή η θεωρία είναι διαδεδομένη και εμείς θα την κοντράρουμε. Έχουμε δει τον Bran να καταδιώκεται από τον ίδιο τον King να τον σκοτώσει. Έχουμε δει το πρώην Τριόφθαλμο Κοράκι, να αποκαλύπτει την ταυτότητα του Night King, ο οποίος δημιουργήθηκε από τα παιδιά του Δάσους για να πολεμήσει τους πρώτους ανθρώπους. Επίσης ποντάρουμε πώς ο Bran δεν θα τον… βγάλει τον 8ο κύκλο!

#3 Η Arya θα σκοτώσει την Cersei

Ώρα εκδίκησης. Έχει σκοτώσει τόσο κόσμο και η Cersei είναι στην λίστα της μικρής Stark. Σιγά μην «μασήσει» η Arya. Θα σβήσει το όνομά της από την λίστα με κάθε τρόπο.

#4 Ο Τyrion θα «πουλήσει» την Daenerys

Θυμάστε πως χάλασε η φάση στο Dragonpit; Ο Tyrion ανέλαβε να ξαναεπανορθώσει την φάση, ωστόσο δεν είδαμε ποτέ τι συζήτησε με την love to hate αδερφή του, Cersei. Όταν επέστρεψε στο Dragonpit η Cersei πούλησε φούμαρα στον Jon και την Dany. Λίγο μετά ο Tyrion κοίταξε πολύ περίεργα όταν είδε τον Jon να μπαίνει στην κρεβατοκάρα της Dany. Ποντάρουμε πώς θα βοηθήσει την οικογένειά του.

#5 Ο Viserion θα σκοτώσει τον Rhaegal

Εγώ τον λέω προδοδράκο, αλλά δεν φταίει εκείνος. Η πρόβλεψη είναι πως θα ξεπαστρέψει τον έναν αδερφό του και θα «καθαρίσει» ο ΘΗΡΙΩΔΗΣ Ντρόγκον. Γιατί αλλιώς οι Wights δεν χάνουν, ούτε την δευτέρα παρουσία!

#6 Η Cersei δεν είναι έγκυος

Είδαμε πως είπε στον Jaime (ο οποίος πάει να γίνει ήρωας) πώς είναι έγκυος. Ποντάρουμε πώς δεν είναι έγκυος και απλά τον χειραγωγεί Ή και αν είναι θα αποβάλλει. Παιδί άλλο από Lannister, δεν θα δούμε ξανά.

#7 Ο Εuron θα γίνει βασιλιάς (έστω και για λίγο)

Ο τύπος-αουτσάιντερ, έχει γίνει φόβος και τρόμος. Λογικά θα παντρευτεί την Cersei, μιας και ο Jaime αυτομόλησε, η Cersei προβλέπουμε πως θα μας χαιρετήσει σύντομα και ο άντρας της (;) τρελό-Euron θα γίνει βασιλιάς!

#8 O Night King είναι Targaryen. Kαι ίσως ο πατέρας του Jon…

Ζούμε με μια απορία. ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΕΙ Ο NIGHT KING; Να τους κάνει όλους απέθαντους; Η απάντηση είναι πιο απλή. Ίσως τον θρόνο του πίσω. Δράκο μπορεί να καβαλήσει ΜΟΝΟ ένας Targaryen. Τον θρόνο έχουν, δικαιωματικά, οι Targaryen. Kαταλάβατε που το πάμε…

#9 Η Daenerys θα πεθάνει δραματικά

Και εδώ ξεκινάει το κλάμα. Η Daenerys προβλέψαμε πώς θα μείνει έγκυος από τον Jon. Προβλέπουμε πως δεν θα προλάβει να χαρεί το παιδί της και ότι θα πεθάνει στην γέννησή του. Δραματικότητα στο full!

#10 Στον θρόνο θα ανέβει το παιδί του Jon και της Dany

Aυτή την στιγμή βασιλιάς είανι ο Jon. Δεύτερη σε διαδοχή η Daenerys. Το παιδί τους δεν θα μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν, για τα δικαιώματά του στον θρόνο. Εμείς βλέπουμε βασιλιά στο τέλος αυτό το παιδί!

BONUS: Ο Hound θα σκοτώσει το Βουνό

Αυτή την μάχη περιμένουμε. Τίποτα άλλο.

About The Author