Τα “γατίσια” γυαλιά ηλίου έχουν επιστρέψει δυναμικά πάλι περισσότερο από ποτέ! Το πιο σημαντικό σε όλο αυτό είναι ότι οι σκελετοί αρχίζουν και μικραίνουν όλο και περισσότερο κάνοντας τα πιο έντονα από ποτέ! Δεν μπορεί να μην έχεις δει στο instagram όλες εκείνες τις τολμηρές fashionistas που τα φορούν. Πώς όμως θα ξέρεις ότι έχεις διαλέξει το κατάλληλο cat’s eye γυαλί για το δικό σου πρόσωπο;

Capture

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή, ποια μπορεί να φορέσει αυτά τα γυαλιά ηλίου; Για καλή σου τύχη το συγκεκριμένο στυλ ταιριάζει σε όλα τα σχήματα προσώπου απλώς διαφέρει λίγο το σχέδιο. Έτσι αν έχεις στρογγυλό πρόσωπ0 μπορείς να επιλέξεις λίγο μεγαλύτερα γυαλιά που κάνουν αυτή τη σημαντική λεπτομέρεια ενώ αν έχεις γωνίες τότε μπορείς να πάρεις ένα με πιο έντονο και πιο μικρό σκελετό.

Capture

Επίσης, είναι σημαντικό να δοκιμάζεις τα γυαλιά σου έχοντας τα μαλλιά σου πιασμένα πάνω και στη συνέχεια άφησε τα κάτω για να δεις τη διαφορά. Και που θα βρεις τα καλύτερα γυαλιά ηλίου με την υπογραφή της εταιρείας DITA Eyewear; μα φυσικά στο δίκτυο καταστημάτων Optikal Papadiamantopoulos που πριν λίγες ημέρες γίορτασε την άφιξη του συλλεκτικού μοντέλου Rikton, διοργανώνοντας δύο Trunk Shows στα παραρτήματα Κηφισιάς και Γλυφάδας.

Capture

Το κοινό είχε την ευκαιρία να δει από κοντά και να δοκιμάσουν όλα τα γυαλιά της DITA, καθώς και να γνωρίσει το εμβληματικό μοντέλο Rikton, το πρώτο γυαλί ηλίου που συνδυάζει την χρήση δύο ζευγών φακών στον ίδιο σκελετό, ενός απλού έγχρωμου ζεύγους και ενός φωτοχρωμικού.

Capture

Ο Sales Representative της DITA για την Ελλάδα και Κύπρο, κύριος Θωμάς Σοϊλεμεζίδης, μύησε τους προσκεκλημένους στον κόσμο του καινοτόμου luxury eyewear brand, αποκαλύπτοντας τη μοναδική τεχνοτροπία που αποτελεί τη βάση για τη δημιουργία κάθε ζευγαριού, ενώ ανέλυσε επίσης τη φιλοσοφία της DITA για όσους δεν τη γνώριζαν.

Εξαιρετικά ελαφριά και εκπληκτικά σχεδιασμένα, τα γυαλιά DITA επικεντρώνονται στη λεπτομέρεια. Κάθε σκελετός είναι φιλοτεχνημένος στο χέρι από Ιάπωνες τεχνίτες και χρειάζεται 320 παραγωγικά βήματα σε διάστημα 8 μηνών προκειμένου να είναι έτοιμος προς πώληση. Σαν αποτέλεσμα, και χάρη στη δυναμική ομάδα ανθρώπων πίσω από την έρευνα, την ανάπτυξη και το design, η εταιρεία έχει αποκτήσει το σεβασμό καταναλωτών κι επαγγελματιών λόγω των υψηλών ποιοτικών standards που θέτει, γύρω από τα οποία «κρίνονται» και οι ανταγωνιστές της.