Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις του 21ου αιώνα στον τομέα της ομορφιάς. Βοηθά στην αντιμετώπιση των ρυτίδων, τη διόρθωση των ατελειών του προσώπου και την εξάλειψη των σημαδιών του χρόνου γενικότερα. Γι’ αυτό όλο και περισσότερα καλλυντικά πλέον, το περιλαμβάνουν στη σύνθεσή τους. Είναι γνωστό ότι το υαλουρονικό οξύ παρέχει αντιοδειξωτική προστασία στα κύτταρα και χαρίζει βαθιά ενυδάτωση. Επιπλέον, βοηθά στο να διατηρείται η επιδερμίδα σφριγηλή χωρίς να χάνει την ελαστικότητα της. Ειδικά στα κραγιόν, η παρουσία του είναι σημαντική, καθώς περιποιείται τα χείλη και το αποτέλεσμα μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση.

Πρόσφατα, η Bobbie Brown παρουσίασε το συλλεκτικό Crushed Shine Jelly Stick που πρέπει να δοκιμάσεις αν θες τέλεια ενυδατωμένα χείλη. Πρόκειται για ένα κραγιόν που είναι εμποτισμένο με έλαια φρούτων και υαλουρονικό οξύ και προσφέρει έντονη απόδοση χρώματος.

4 λόγοι που ενθουσιαστήκαμε με το Crushed Shine Jelly Stick της Bobbie Brown:

-Άψογο χρώμα και ταυτόχρονη ενυδάτωση

Δίνει ένα σαγηνευτικό χρώμα στα χείλη. Επειδή είναι εμποτισμένο με υαλουρονικό οξύ, το Crushed Shine Jelly Stick βοηθά στην καταπράυνση των χειλιών. Ταυτόχρονα βελτιώνει άμεσα το ενυδατικό τους φράγμα.

-Περισσότερη λάμψη 

Τα έλαια από φρούτα, όπως βερίκοκα, γλυκά κεράσια και παπάγια, δημιουργούν ένα λαμπερό και έντονο χρώμα, που είναι δύσκολο να επιτευχθεί με τα συμβατικά κραγιόν.

Απίστευτη εφαρμογή

Γλιστρά απαλά στα χείλη, έχοντας παράλληλα ανθεκτική υφή. Εφαρμόζεται μια φορά για απαλή απόδοση ή δύο για εκρηκτικό χρώμα.

-Διατίθεται σε 6 διαφορετικές αποχρώσεις

Μπορείς να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει. Θα το βρεις στους τύπους Cranberry, Honey, Tahiti, Lilac, Papaya, και Candy Apple.

Είναι διαθέσιμο σε όλα τα σημεία πώλησης της Bobbi Brown και στο νέο www.bobbibrown.gr