Κάθε Ιανουάριο γίνεται η ίδια ιστορία! «New Year, New Me» και θέτεις στόχους και πάλι από την αρχή και ένας από τους βασικότερους είναι το νέο σου σώμα σωστά. Και τώρα έρχεται το μεγάλο ερώτημα.. Γυμναστήριο ή γιόγκα; Πάμε λοιπόν να δούμε αναλυτικά τα υπέρ και τα κατά της κάθε περίπτωσης.

Γυμναστήριο

Τα κατά

Μπορεί το γυμναστήριο να είναι αρκετά μακριά από το σπίτι σου και αν την πρώτη εβδομάδα ορκίζεσαι ότι δεν έχεις πρόβλημα τις επόμενες εβδομάδες θα πιάσεις τον εαυτό σου να βαριέται τόσο πολύ που να εύχεσαι να ήταν ακριβώς δίπλα στο σπίτι σου και μεταξύ μας μπορεί ούτε και τότε να πήγαινες. Από την άλλη μη ξεχνάς ότι όσες εκπτώσεις και αν έχουν τα γυμναστήρια πέφτεις πάντα στη παγίδα του συμβολαίου έτσι λοιπόν μπορεί να κλείσεις όλο τον χρόνο με 150€ αλλά μέσα μπορεί να μην εχει ομαδικά που εσύ ήθελες άσε που εξόφληση πρέπει να γίνει άμεσα. Και αφού λοιπόν έχεις πληρώσει το γενναίο ποσό και έχεις πάρει απόφαση ότι θα ξεκινήσεις μπαίνεις μέσα και αντικρίζεις κυριολεκτικά τη ζούγκλα αφού δεν προλαβαίνεις να ανέβεις σε ένα μηχάνημα με τον κόσμο που έχει.

Τα υπέρ

Ας ξεκινήσουμε πρώτα από όλα με τον εξοπλισμό. Όλα αυτά τα όργανα αποκλείεται να τα έχεις σπίτι σου οπότε εκτός από αυτό θα έχεις και τον γυμναστή πάνω από το κεφάλι σου οπότε αποκλείεται να κάνεις λάθος την άσκηση. Σωστά; Κάπου εδώ θα πρέπει να αναφέρω τις προσφορές που έχουν κάποια γυμναστήρια που όπως είπα και παραπάνω πρέπει να είσαι αρκετά προσεχτική με το τι θα επιλέξεις. Επιπλέον, στα Marks & Spencer θα βρείτε τα must-have κομμάτια, για να δημιουργήσετε το δικό σας ξεχωριστό αθλητικό στυλ.

CaptureCapture

Γιόγκα 

Τα κατά 

Το αίσθημα που νιώθεις όταν μπαίνεις σε μια καινούρια αίθουσα που σε κοιτάζουν από την κορυφή μέχρι τα νύχια, ε ετοιμάσου να το νιώσεις και εδώ ειδικά αν αργήσεις λίγο στο μάθημα που αρκετά ζευγάρια μάτια θα κοιτάξουν προς το μέρος σου. Επίσης μπορεί να νιώσεις λίγο ντροπή που εσύ δεν μπορείς να καταφέρεις όλα αυτά που οι υπόλοιπες κάνουν αλλά μην ξεχνάς ότι εσένα είναι η πρώτη σου μέρα. Κάτι άλλο που πρέπει να σκεφτείς είναι πως η γιόγκα είναι γενικά ένα «ακριβό άθλημα» αλλά έχει αρκετά οφέλη.

Τα υπερ

Εκτός από ένα υπέροχο σώμα που σου δίνει την δυνατότητα να αποκτήσεις η γιόγκα χαμηλώνει τα επίπεδα του στρες οπότε πες αντίο στο άγχος. Επιπλέον, βοηθά ακόμα και τον εγκέφαλο καθώς πρέπει να είσαι αρκετά συγκεντρωμένη και αν όλα αυτά δεν σου έφτασαν και θες και άλλα, στα Marks & Spencer θα βρεις μοναδικά κομμάτια για να δώσουν χρώμα στις πιο όμορφες μέρες σου.

Capture  Capture

 

One Response