Τα γυρίσματα του GNTM 3 Boys & Girls έχουν ξεκινήσει και οι παίκτες που θα μπουν στο σπίτι των μοντέλων έχουν οριστικοποιηθεί! Λίγο πριν τα δούμε στους δέκτες μας, αποκαλύφτηκαν τα πρόσωπα των 10 αγοριών και των 10 κοριτσιών που θα διαγωνίζονται κάθε εβδομάδα μέχρι να βγει 1 (ή 2, όπως πέρσυ) νικητής!

Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή “Καλοκαίρι #Not” του Open TV με πληροφορίες από το προφίλ στο instagram με το όνομα @gntm.2020.spoiler.  Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, οι κριτές έχουν διαλέξει πολλά διαφορετικά στυλ και ότι φέτος το επίπεδο θα είναι ιδιαίτερα υψηλό. «Οι ιθύνοντες της παραγωγής αποφάσισαν φέτος να επιλέξουν αγόρια και κορίτσια, τα οποία είναι λίγο πιο μικρά σε ηλικία και λίγο πιο εύπλαστα στην εικόνα τους για να μπορέσουν να πάρουν μέρος σε διάφορα concept» αποκάλυψε η δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής του OPEN.

Η παραγωγή του προγράμματος έχει ξεκινήσει οντισιόν και γυρίσματα από τις αρχές Ιουνίου και τώρα βρισκόμαστε στις πρώτες δοκιμασίες αλλά και αποχωρίσεις! Ταυτόχρονα, τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό. Οι ιθύνοντες φορούν μάσκες και σε κάνε φωτογράφιση παρευρίσκονται max 5 άτομα.

Αναμένουμε να δούμε περισσότερα στους δέκτες μας από την νέα σεζόν!