Ποιος θα περίμενε πως η Άμπερ Χέρντ, μετά από όλη την διαδικασία δικαστηρίων που πέρασε και την τελική απόφαση, πως θα παραδεχόταν οτι αγαπάει ακόμα τον πρώην σύντροφο της Τζόνι Ντεπ.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξή στη δημοσιογράφο Σαβάνα Γκάθρι και δήλωσε πως δεν έχει άσχημα συναισθήματα για τον Ντεπ, ακόμα και μετά την κακοποίηση που ισχυρίστηκε.

«Τον αγαπώ. Τον αγαπούσα με όλη μου την καρδιά και προσπάθησα όσο καλύτερα μπορούσα, να κάνω μια βαθιά διαλυμένη σχέση να λειτουργήσει και δεν τα κατάφερα. Δεν έχω καθόλου άσχημα συναισθήματα ή κακή διάθεση απέναντί του. Ξέρω ότι μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει κατανοητό. Μπορεί να είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις, αν έχεις αγαπήσει ποτέ κάποιον», είπε.

Επίσης, ανέφερε πως προσπάθησε να πείσει τους ενόρκους να δούνε πέρα από τα ελαττώματα της. «Δεν είμαι καλό θύμα. το καταλαβαίνω. Δεν είμαι ένα συμπαθητικό θύμα. Δεν είμαι τέλειο θύμα». «Φυσικά, μέχρι την ημέρα του θανάτου μου, [εγώ] θα μείνω δίπλα σε κάθε λέξη της κατάθεσής μου», πρόσθεσε. Η συνέντευξη που όλοι περιμένουν, θα μεταδοθεί την Παρασκευή το βράδυ, στο ΝBC και η Χερντ θα μιλήσει και για άλλα θέματα σχετικά με την δίκη.