Όπως ήδη γνωρίζεις τα καταστήματα με την τρέχουσα κατάσταση δεν είχαν την δυνατότητα να σε αφήσουν να δοκιμάσεις τα καλλυντικά, άλλωστε τώρα είναι και κλειστά. Η M·A·C Cosmetics, αναλογιζόμενη την δυσκολία επίσκεψης σε φυσικό κατάστημα, σε περιόδους που αυτά είναι κλειστά, φροντίζει να είναι σε συνεχή επαφή με τον καταναλωτή, μέσω των νέων τεχνολογιών, ανεξάρτητα από το σημείο που βρίσκεται ο καθένας.

Σε μία απαιτητική, για όλους μας, περίοδο που η επιλογή κατάλληλου μακιγιάζ, σωστών αποχρώσεων και εκμάθησης τρόπων εφαρμογής, αποτελούν πρόκληση για τους καταναλωτές, η M·A·C Cosmetics είναι εδώ για να εξυπηρετήσει και να βοηθήσει το πιστό κοινό της.

Τι γίνεται όμως με εσένα που θέλεις να ανανεώσεις το νεσεσέρ σου και δεν μπορείς; Θες να δοκιμάσεις το νέο make up και όσα περισσότερα κραγιόν μπορείς για να το φορέσεις την πρώτη μέρα που θα βγούμε από όλο αυτό. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Για αυτό σου προτείνω τη νέα εφαρμογή από την MAC. Ο κάθε επισκέπτης του site έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει από την κάμερά του, αμέτρητες αποχρώσεις κραγιόν, αλλά και να βρει την ιδανική απόχρωση foundation σε λιγότερο από 3 λεπτά (μόνο μέσω πλοήγησης στο site από κινητό τηλέφωνο).

Θέλεις να δοκιμάσεις make up;

Η εφαρμογή που βρίσκει την ιδανική σας απόχρωση «Foundation TryOn», είναι προσβάσιμη μόνο από κινητές συσκευές και μπορείτε να την επιλέξετε, είτε από την αρχική σελίδα, είτε πατώντας στο «ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ MATCH» όταν περιηγείστε στο προϊόν Studio Fix Foundation. Στη συνέχεια, θα πρέπει πάλι να δώσετε άδεια στην κάμερά σας να ανοίξει και αφού ελέγξει το φως και την απόσταση του προσώπου σας από την κάμερα, θα σας προτείνει την ιδανική απόχρωση. Pro Tip: Να μην φοράτε καθόλου μακιγιάζ και να είστε κοντά σε πηγή φυσικού φωτισμού!

Θέλεις να δοκιμάσεις κραγιόν;

Η εφαρμογή δοκιμής αποχρώσεων κραγιόν «Lipstick TryOn», είναι προσβάσιμη μόλις επιλέξετε ένα προϊόν lipstick και πατήσετε στην επιλογή «ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ» κάτω από την προεπισκόπηση της επιλεγμένης απόχρωσης και αφού δώσετε άδεια στην κάμερά σας για να ανοίξει. Στη συνέχεια, μπορείτε να αλλάζετε αποχρώσεις και να τις βλέπετε «επάνω» σας, μέχρι να καταλήξετε στην ιδανική!

Και επειδή αυτό δεν είναι αρκετό έχεις τη δυνατότητα για live chat με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της MAC ή και να κάνεις ένα videocall για ένα μιλήσετε για τις αποχρώσεις. Ειδικότερα τώρα, μέσω του VideoCall με έναν M·A·C Makeup Artist, ο καταναλωτής μπορεί να επικοινωνήσει με εξειδικευμένο προσωπικό, από όπου κι αν βρίσκεται και να λάβει συμβουλές για τις αποχρώσεις που του ταιριάζουν, τα προϊόντα που χρειάζεται, αλλά και τρόπους χρήσης αυτών, μετατρέποντας το video call σε ένα πραγματικά προσωποποιημένο customer experience.

Για να συνομιλήσετε με έναν M·A·C Makeup Artist, θα πρέπει να επιλέξετε το «συννεφάκι» που βρίσκεται στα δεξιά, στο κάτω μέρος του www.maccosmetics.gr για να ανοίξετε το Live Chat. Εκεί, μπορείτε μέσω γραπτών μηνυμάτων να λύσετε όλες σας τις απορίες και να λάβετε συμβουλές, αλλά και να ζητήσετε να σας κλείσουν δωρεάν ένα ραντεβού για VideoCall Service, όπου ο artist θα έχει τη δυνατότητα να σας βλέπει, με αποτέλεσμα να μπορεί να σας παρέχει προσωποποιημένες συμβουλές και οδηγίες, όπως επίσης να κανονίσετε μαζί του ακόμα και virtual μάθημα μακιγιάζ! Φυσικά, το ραντεβού για Video-Call Service, μπορείτε να το κλείσετε και μέσω τηλεφώνου, από το Customer Service της μάρκας, στο 2106595700.