Αρκετές φορές είδαμε να πωλούνται σε δημοπρασίες προσωπικά αντικείμενα μεγάλων stars ή εμβληματικά ρούχα που φόρεσαν οι ηθοποιοί σε γνωστές ταινίες. Άλλωστε δεν είναι λίγοι αυτοί που θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα αντικείμενο ταυτισμένο με ένα καλλιτέχνη που θαυμάζουν. Δυστυχώς όμως στην Ελλάδα δεν έχουμε πολλές τέτοιες ευκαιρίες. Μια ακόμα δημοπρασία θα διεξαχθεί μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου, η οποία αφορά την πρόσφατη ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ “House Of Gucci”. Τα σύνολα του σκι που φορούν οι πρωταγωνιστές Adam Driver και Lady Gaga είναι διαθέσιμα προς πώληση από τον οίκο Christie’s.

Πρόκειται για μια δωρεά των πρωταγωνιστών της ταινίας στη δημοπρασία, η οποία διοργανώνεται για την ενίσχυση της ELA Association- ευρωπαϊκής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που βοηθά στην καταπολέμηση της λευκοδυστροφίας. Πρόκειται για μια σπάνια και συχνά θανατηφόρα γενετική πάθησης του εγκεφάλου που επηρεάζει παιδιά, ανήλικους και ενήλικους.

Δημοπρασία για καλό σκοπό

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν τη στολή του σκι του Άνταμ Ντράιβερ που σχεδιάστηκε από τη Peuterey Luxury Skiwear, την πλεκτή ζιβάγκο μπλούζα Arran και τις μπότες Sorel μεγέθους US 11 με επένδυση από κρεμ γούνα. Όποιος αποφασίσει να συμμετάσχει στη δημοπρασία μπορεί ακόμη να διεκδικήσει το σύνολο της Lady Gaga, vintage σακάκι Gucci, μαύρο ζιβάγκο από κασμίρι, παντελόνι, μπότες Sergio Rossi, vintage ζώνη Gucci, καπέλο από γούνα κουνελιού και κοσμήματα Pikkio Bijoux.
Οι προσφορές για τα ρούχα του Driver ξεκινούν από 2.000 ευρώ και της Lady Gaga από 4.000 ευρώ. Τα σύνολα και των δύο, εκτιμάται ότι θα πουληθούν πάνω από 10.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Ντύσου σαν την Emily in Paris στη μπουτίκ …Netflix | Thats Life. Life as it is!