Τα high-tech ακουστικά έχουν μπει πλέον για τα καλά στη ζωή μας. Ειδικά οι γυναίκες που εκπροσωπούν τη γενιά των millennials, είναι αδύνατο να διανοηθούν την καθημερινότητά τους χωρίς αυτά, αφού εφαρμόζουν εύκολα στο αυτί και αποτελούν αξεσουάρ με ανεπτυγμένες δυνατότητες. Είναι γεγονός ότι ένα ζευγάρι wireless ακουστικά, όπως αυτά που διατίθενται στα καταστήματα από τη HUAWEI, συνοδεύουν κάθε δραστηριότητα με τον καλύτερο τρόπο είτε βρίσκεται κάποιος καθ’ οδόν για το γραφείο είτε τρέχει στο διάδρομο του γυμναστηρίου.

Μέχρι σήμερα τα ασύρματα ακουστικά που κυκλοφορούσαν στην αγορά, απευθύνονταν συνήθως και σε άντρες και σε γυναίκες. Πρόσφατα όμως, ήρθαν και στην ελληνική αγορά από τη HUAWEI τα FreeBuds Lipstick, τα οποία, μόλις τα αντικρύσεις για πρώτη φορά, θα καταλάβεις ότι είναι τα ακουστικά που θα επέλεγε κάθε γυναίκα να βάλει στην τσάντα της.

Τα πιο όμορφα ακουστικά που κυκλοφορούν στην αγορά

Ακόμα κι αν δεν κατέχουν σημαντική θέση τα gadgets στη ζωή σου, τα HUAWEI FreeBuds Lipstick αποτελούν «έρωτα» με την πρώτη ματιά. Η μαύρη, εκλεπτυσμένη, ανοξείδωτη θήκη τους σε σχήμα κραγιόν με τη χρυσή λεπτομέρεια στη μέση, δείχνει πως δεν έχουμε να κάνουμε με ένα απλό ζευγάρι ακουστικά, αλλά με μια τεχνολογική πρόταση που θα μπει στην  τσάντα μας με την ίδια ευκολία που μπαίνουν τα καλλυντικά μας. Η θήκη δεν είναι όμως το μόνο στοιχείο που εντυπωσιάζει με την ομορφιά του σχεδιασμού του. Μόλις ανοίξεις το κουτί, σε περιμένει μια δεύτερη έκπληξη.  Τα FreeBuds Lipstick έρχονται σε ένα εντυπωσιακό ανεξίτηλο κόκκινο και διακρίνονται για την εκπληκτική κατασκευή τους από ανοξείδωτο ατσάλι, τις στρογγυλεμένες άκρες τους και τη ραφιναρισμένη αισθητική, που εκπέμπει αρμονία και κομψότητα.

Σύνδεση χωρίς εμπόδια με Android και iOS

Σίγουρα ο σχεδιασμός και η αισθητική παίζουν σημαντικό ρόλο, τουλάχιστον στα μάτια μιας γυναίκας, όταν σκοπεύει να προχωρήσει στην αγορά ενός προϊόντος. Όταν όμως το αντικείμενο έρευνας είναι κάποιο gadget, οι απαιτήσεις παρουσιάζονται αυξημένες και μια εντυπωσιακή εμφάνιση σίγουρα δεν είναι αρκετή. Ευτυχώς, η δοκιμή των HUAWEI FreeBuds Lipstick δεν απογοητεύει το χρήστη σε καμία περίπτωση. Αντιθέτως, μάλλον ξεπερνούν τις προσδοκίες τα χαρακτηριστικά τους, αφού, εκτός από τον υπέροχο σχεδιασμό τους σε σχήμα κραγιόν, αποτελούν προϊόν προηγμένης τεχνολογίας που εγγυάται μια εμπειρία ήχου υψηλής ποιότητας. Στα μεγάλα πλεονεκτήματα συγκαταλέγεται επίσης το γεγονός ότι δε χρειάζεται να ανησυχείς μήπως δεν είναι συμβατά με το κινητό σου. Τα HUAWEI FreeBuds Lipstick είναι συμβατά τόσο με Android smartphone, ανεξαρτήτως μάρκας, όσο και με συσκευές iOS μέσω της χρήσης Bluetooth.

Εμπειρία που προσαρμόζεται σε κάθε προτίμηση

Τα ξεχωριστά αυτά ακουστικά της HUAWEI έρχονται σε κλασικό αεροδυναμικό σχήμα και χρησιμοποιούν διάφραγμα μεγαλύτερης κλίμακας, υποστηρίζοντας ένα εύρος συχνότητας έως 40 kHz. Εκτός από το υψηλής ποιότητας hardware, η HUAWEI εξασφάλισε καλύτερη ποιότητα ήχου μέσω διαφόρων software χαρακτηριστικών. Τα FreeBuds Lipstick είναι σε θέση να εφαρμόζουν αυτόματα στο αυτί και να εντοπίζουν τον καλύτερο ισοσταθμιστή ειδικά για τον εκάστοτε χρήστη. Παράλληλα, με τη χρήση της εφαρμογή HUAWEI AI Life, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών ισοσταθμιστών ( balanced, bass boost και treble boost), προσαρμόζοντας στα γούστα τους την εμπειρία ήχου.

Υψηλής ποιότητας ηχογράφηση και μπαταρία που διαρκεί

Αν ανήκεις στην κατηγορία αυτών που ασχολούνται συστηματικά με τα social media ή τους αρέσει να καταγράφουν τις εμπειρίες και τις αποδράσεις τους, τα FreeBuds Lipstick μπορούν να ηχογραφούν υψηλής πιστότητας ήχο με ρυθμό δειγματοληψίας έως 48 kHz. Για να αιχμαλωτίσεις οποιαδήποτε σημαντική στιγμή, αρκεί να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία Surroundings στην εφαρμογή HUAWEI AI Life και να ηχογραφήσεις τον ήχο που επιθυμείς. Για τη μπαταρία δε χρειάζεται να ανησυχείς ιδιαίτερα, αφού η διάρκεια ζωής της έχει ενισχυθεί. Όταν το noise cancellation είναι απενεργοποιημένο, υπάρχει η δυνατότητα για 22 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής με πλήρως φορτισμένη θήκη ή 4 ώρες με πλήρως φορτισμένα ακουστικά.

Κι επειδή η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει, μια χρήσιμη πληροφορία που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι αυτή την περίοδο τα HUAWEI FreeBuds Lipstick διατίθενται με δώρο το HUAWEI Watch Fit μέσα από το huaweistore.gr και σε όλο το επίσημο δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr