Το να αγοράσεις ένα ρούχο ή αξεσουάρ είναι η μισή διαδικασία για να διαμορφώσεις το στιλ σου. Η άλλη μισή είναι να βρεις έξυπνους, stylish τρόπους να το συνδυάσεις με τα υπόλοιπα items που υπάρχουν στην ντουλάπα σου. Μια ακόμη παγίδα είναι ότι αγοράζουμε ένα ρούχο που θεωρούμε casual και δεν μας περνάει από το μυαλό ότι με το σωστό συνδυασμό και styling θα μπορούσε να φορεθεί και σε μια επίσημη κοινωνική εκδήλωση.

Αν αντιμετωπίζεις κι εσύ δυσκολίες όταν πρόκειται να βρεις το ιδανικό outfit για την κάθε περίσταση ή προβληματίζεσαι για την αγορά ενός ρούχου γιατί δεν ξέρεις πώς να το συνδυάσεις, τώρα είναι η ευκαιρία σου να πάρεις ιδέες από την fashion & stylish expert Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Με πηγή έμπνευσης την καλοκαιρινή συλλογή της ‘ALE, σου δείχνει μέσα από 6 απολαυστικά video, ιδέες και έξυπνες λύσεις για να δείχνεις στυλάτη και φρέσκια από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Από το color blocking μέχρι το mixing patterns, τα κλασικά black&white σύνολα και το δημοφιλές layering, στα ALE Inspirations Videos by Alex Katsaiti θα βρεις ό,τι θες, συν τα tips για να κρύβεις ατέλειες και να αναδεικνύεις τα δυνατά σου σημεία.

Συντονίσου κάθε Τρίτη & Παρασκευή στα Social Media (@ale_non_usual) ή στο YouTube channel της ‘ALE και ετοιμάσου για το πιο stylish καλοκαίρι της ζωής σου.