Η Anya Taylor-Joy, η βρετανίδα ηθοποιός με το αγγελικό πρόσωπο πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του αρώματος Flowerbomb, των Viktor & Rolf. Το εμβληματικό άρωμα του Οίκου είναι μια ωδή στη θηλυκότητα με νότες αμπάκ γιασεμιού, freesias, ορχιδέας cattleya και τριαντάφυλλων centifolia.

Στην καμπάνια, η Anya φοράει μια custom Haute Couture δημιουργία, σχεδιασμένη από τους Horsting και Snoeren και εμπνευσμένη από τη Cutting Edge Couture συλλογή των Viktor & Rolf. Ανοίγει το μπουκάλι του αρώματος Flowerbomb και μια ανθισμένη έκρηξη την μεταμορφώνει στην θεά των λουλουδιών.

Εικαστικά δημιουργήθηκε από τον Inez Van Lamsweerd & Vinoodh Matadin – φωτογράφοι, σκηνοθέτες, φίλοι και συνεργάτες των Viktor & Rolf. Η εικόνα κατατάσσει την αρχική καμπάνια του Flowerbomb – απροσδόκητη, αιθέρια και μυστηριώδη – ενσωματώνοντας την ουσία της πρόθεσης του Flowerbomb: τη δύναμη να μετατρέψει οτιδήποτε σε κάτι θετικό – ένα νέο είδος της δύναμης των λουλουδιών.

«Έχουμε μια μακροχρόνια αγάπη και σύνδεση με το Flowerbomb, το πρώτο μας άρωμα. Το να βλέπουμε το Flowerbomb να συνεχίζει να ανθίζει με το πέρασμα του χρόνου είναι πραγματικά ένα αφιέρωμα στη πίστη μας στην αισιοδοξία και τη μεταμόρφωση – το να μοιραζόμαστε αυτό το μήνυμα και να το παρακολουθούμε να εξαπλώνεται, μας φέρνει τόσο μεγάλη χαρά. Η Anya ταιριάζει απόλυτα με το όραμά μας καθώς είναι τόσο παθιασμένη με την τέχνης της. Ενσαρκώνει τέλεια το μήνυμα που θέλουμε να μοιραστούμε – είναι αισθησιακή, μυστηριώδης και δυναμική ταυτόχρονα. Η Anya αντανακλά την αποφασισμένη, ειλικρινή και συνειδητοποιημένη γυναίκα άψογα. Εξακολουθεί να εξελίσσεται και να μεταμορφώνεται στους ρόλους της και στη ζωή της», δήλωσαν οι Horsting και Snoeren.