Η Χριστίνα Φλαμπούρη έβαλε στόχο να κατακτήσει τις 7 κορυφές του πλανήτη, ολοκληρώνοντας το 7 Summits Project. Τις «7 κορυφές» αποτελούν τα υψηλότερα βουνά κάθε μιας από τις 7 ηπείρους και η κατάκτηση τους, θεωρείται παγκόσμια ορειβατική πρόκληση. Συνοδοιπόρος της σε αυτή την προσπάθεια ήταν η NIVEA Crème, η οποία για περισσότερα από 100 χρόνια τηρεί την υπόσχεσή της να προσφέρει ενυδάτωση και περιποίηση. Η NIVEA πίσω από την ιστορία του 7 Summits Project, αναγνώρισε την προσπάθεια μιας γυναίκας να ξεπεράσει τους φόβους της, να βγει από τη ζώνη ασφαλείας της, να θέσει στόχους και να ξεπεράσει τα όρια της.

Η Χριστίνα τελικά τα κατάφερε, κκατέκτησε και την τελευταία κορυφή, το Βίνσον της Ανταρκτικής, στον Νότιο Πόλο, και έγινε η πρώτη Ελληνίδα που ολοκλήρωσε το 7 Summits. Το υπέρτατο επίτευγμα εξερεύνησης και ορειβασίας, όπου άλλοι 400 άνθρωποι έχουν καταφέρει να ολοκληρώσουν παγκοσμίως.

Ουσιαστικά αυτό είναι και το μήνυμα που θέλει να περάσει η NIVEA Crème μέσα από την νέα της καμπάνια «Always there for you», στην οποία αναδεικνύει την πολύπλευρη και ουσιαστική χρήση της, για τις διαφορετικές ανάγκες, που έχει κάθε επιδερμίδα. Προσφέρει εντατική φροντίδα και ενυδάτωση, μπορεί να ανακουφίσει την ερεθισμένη επιδερμίδα, να διατηρήσει τη ζωντάνια του τατουάζ στο δέρμα, να προστατεύσει το ευαίσθητο παιδικό δέρμα και να φροντίσει την επιδερμίδα σε δύσκολες συνθήκες όπως το υπερβολικό κρύο.

Οι ιστορίες καθημερινών ανθρώπων που αντιμετωπίζουν τις δικές τους προκλήσεις παίρνουν σάρκα και οστά στη νέα καμπάνια της NIVEa την οποία μπορείς να δεις εδώ. Η NIVEA Crème δεν μπορεί να θεραπεύσει τον πόνο ή να κερδίσει τις δικές σου μάχες, αλλά μπορεί να είναι εκεί για σένα, φροντίζοντας την επιδερμίδα σου.