Η Έλενα Παπαρίζου βρέθηκε σήμερα στα δικαστήρια για την υπόθεση με τον πρώην σύντροφο της  Τόνυ Μαυρίδη. Η τραγουδίστρια μηνύει τον πρώην σύντροφό της για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τόνυ Μαυρίδης δεν παραβρέθηκε σήμερα στο δικαστήριο. Σύμφωνα με δηλώσεις, ο πρώην σύντροφός και μάνατζερ της τραγουδίστριας είπε «Δεν υπήρξε ουσιαστικός λόγος, ούτε δεύτερα και τρίτα πρόσωπα. Ο καταλύτης της σχέσης μας ήταν η ρουτίνα. Σε κάποια στιγμή ο καθένας έκανε τη δουλειά του, χάσαμε την επαφή μας, τη σχέση μας. Δυστυχώς, όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν».

«Ποτέ δεν αισθάνθηκα άβολα, γιατί η φύση της δουλειάς μου ήταν τέτοια. Ένας μάνατζερ δεν είναι σταρ. Γι’ αυτό κι εγώ δεν ήμουν σταρ. Το αστέρι ήταν η Έλενα. Θα ήταν χαζό να με ενοχλούσε η δημοφιλία της και να ανταγωνιζόμουν τη θέση της. Επειδή είμαι στη νύχτα από τα 16 μου ξέρω πολύ καλά αυτή τη δουλειά και σέβομαι απόλυτα τη θέση που κατέχει ο καθένας μέσα σ’αυτή».

Η αντιδικία αφορά ένα σπίτι το οποίο το πρώην ζευγάρι είχε από κοινού.
«Ένα από αυτά που μας χωρίζουν με την Έλενα είναι ένα σπίτι, το οποίο έχουμε από κοινού. Όταν τον Μάρτιο του 2011 χωρίσαμε και η Έλενα έφυγε στη Σουηδία για να ηρεμήσει, σταμάτησε να πληρώνει τις δόσεις του σπιτιού αυτού. Σήμερα λοιπόν πρέπει να δοθεί λύση σ’αυτό το ζήτημα, έστω και δικαστικά, με τη βοήθεια του πολύ καλού μου φίλου και δικηγόρου μου Γιάννη Καρούζου, με τον οποίο έχουμε αποφασίσει να φτάσουμε μέχρι τέλους, γιατί υπάρχουν πολλά ανοιχτά ζητήματα. Το θέμα, ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό. Με εξαγρίωσε το ότι με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι θέλει να πάρει τα μηχανήματα από το στούντιο για να τα πουλήσει. Αυτά εδώ τα μηχανήματα είναι το ψωμί μου, η δουλειά μου, ο λόγος που υπάρχω».

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Super Κατερίνα» μετέφερε «Η Έλενα Παπαρίζου είναι συναισθηματικά πολύ φορτισμένη και μου είπε ότι «Είναι κάτι πολύ προσωπικό, θέλω να περάσει όλο αυτό γιατί ταλαιπωρούμε πάρα πολλά χρόνια με αυτή την υπόθεση». Ο δικηγόρος της μας είπε ότι όλα είναι για οικονομικούς λόγους».