Πατέρας για ακόμα μια φορά έγινε το Δεκέμβριο ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η τελευταία σύντροφός του Grimes. Το ζευγάρι, που κανείς δεν ξέρει με σιγουριά αν είναι τελικά μαζί ή χωριστά, απέκτησε από παρένθετη μητέρα ένα κοριτσάκι στο οποίο έδωσαν το εξωπραγματικό όνομα Exa Dark Sideræl Musk. Σίγουρα δεν πρόκειται για ένα απλό όνομα αφού έχει βαθύτερο…νόημα, σύμφωνα με τη γνωστή τραγουδίστρια που έχει ακόμα ένα παιδί με τον CEO της Tesla.

Όπως εξήγησε η ίδια στο Vanity Fair, το όνομα Exa αναφέρεται στον όρο υπερυπολογιστών exaFLOPS ή στην ικανότητα να εκτελείς 1 πεντοσεκατομμύριο πράξεις κινητής υποδιαστολής το δευτερόλεπτο. Το Dark είπε πως αντιπροσωπεύει το άγνωστο. Οι άνθρωποι το φοβούνται, αλλά στην πραγματικότητα είναι η απουσία φωτονίων. Η σκοτεινή ύλη είναι το όμορφο μυστήριο του σύμπαντός μας».

Το Sideræl είναι μια «πιο ξωτική» ορθογραφία του αστρονομικού, «ο αληθινός χρόνος του σύμπαντος, ο αστρικός χρόνος, ο βαθύς χωρικός χρόνος, όχι ο σχετικός γήινος χρόνος». Το όνομα τιμά επίσης την αγαπημένη της χαρακτήρα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών Galadriel, η οποία επιλέγει να παραιτηθεί από το δαχτυλίδι.
Σημειώνεται ότι για τη Grimes αυτό είναι το δεύτερο παιδί, όμως για τον Elon Musk είναι το όγδοο.

Για τη σχέση τους η Grimes ανέφερε:

«Ζούμε σε χωριστά σπίτια. Είμαστε οι καλύτεροι φίλοι. Βλέπουμε ο ένας τον άλλον όλη την ώρα. Απλώς έχουμε τα δικά μας πράγματα που συμβαίνουν και δεν περιμένω από άλλους να το καταλάβουν».

Διαβάστε επίσης: Διάσημος TikToker θα εκπροσωπήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στη φετινή Eurovision | Thats Life. Life as it is!