Η Kate Middleton, πριγκίπισσα της Ουαλίας, 41 ετών, έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο για διάφορους βασιλικούς αρραβώνες από τότε που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ το 2011 και μερικές φορές, η δουλειά απαιτεί λίγο boogie.

Ένα νέο βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Instagram, από τον λογαριασμό θαυμαστών KateMiddleton_Turkey και κυκλοφόρησε περαιτέρω από τους The_Blazing_Royals στο TikTok, ανατρέχει στις χορευτικές κινήσεις της πριγκίπισσας εν ώρα υπηρεσίας όλα αυτά τα χρόνια.

Το κλιπ ξεκινά παιχνιδιάρικα με το σταθερό βήμα της Kate προς τη Queen Margrethe της Δανίας, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στην Κοπεγχάγη τον Φεβρουάριο του 2022. Η βρετανική βασιλική οικογένεια κινήθηκε διακριτικά προς τον μονάρχη για να δημιουργήσει μια καλύτερη εικόνα κατά τη διάρκεια μιας φωτογραφίας στο Κάστρο Amalienborg και οι χρήστες του TikTok αργότερα το βάφτισαν «the princess shuffle».

Ένα άλλο κλιπ δείχνει την πριγκίπισσα Kate να δοκιμάζει έναν παραδοσιακό χορό με ντόπιες γυναίκες στο Τουβαλού κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, για το διαμαντένιο ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ το 2012. Στη συνέχεια, το βίντεο εμφανίστηκε σε αποσπάσματα με την Kate να χορεύει στο Εθνικό Ναυτικό Μουσείο, να στροβιλίζεται με την Αρκούδα Πάντινγκτον στο σταθμό Paddington το 2017, διευθύνοντας τη μουσική με τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte στην Ουαλία το 2022 και τραγουδώντας κατά τη διάρκεια μιας σχολικής επίσκεψης με τους Place2Be το 2012.

Το κλιπ έκλεισε με τον πιο ωραίο τρόπο. Κατά τη διάρκεια μιας χαλαρής στάσης μιας αμφιλεγόμενης περιοδείας στην Καραϊβική για το Platinum Jubilee, της Βασίλισσας Ελισάβετ, τον Μάρτιο του 2022, ο William και η Kate έδειξαν τις κινήσεις τους κατά τη διάρκεια ενός παραδοσιακού φεστιβάλ Garifuna στο Μπελίζ. Το ζευγάρι χόρεψε την «punta» ενώ βυθίστηκε στην κουλτούρα Garifuna και μια ντόπια σχολίασε ότι ταίριαζαν.

Διάβασε επίσης:

Τζένιφερ Λόπεζ: Έρχεται μετά από 22 χρόνια το νέο της άλμπουμ με τίτλο “This Is Me… Now”!