Η Kim Kardashian και ο Kanye West κατέληξαν σε συμφωνία για το διαζύγιό τους, αποτρέποντας μια δίκη που είχε οριστεί για τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν την Τρίτη.

Το πρώην ζευγάρι και οι δικηγόροι τους κατέθεσαν έγγραφα ζητώντας την έγκριση από τον δικαστή των όρων που έχουν συμφωνήσει, συμπεριλαμβανομένων των 200.000 δολαρίων το μήνα για την υποστήριξη των παιδιών από τον Ye, παλαιότερα γνωστό ως Kanye West, στην Kardashian.

Οι δυο τους θα έχουν από κοινού την επιμέλεια και κανένας δεν θα πληρώσει την άλλη συζυγική υποστήριξη, σύμφωνα με τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο ανώτερο δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Ο δικαστής κήρυξε τους δύο νόμιμα ελεύθερους μετά από αίτημα της Kardashian τον Μάρτιο, τερματίζοντας τον οκτάχρονο γάμο τους, αλλά παρέμεναν ζητήματα ιδιοκτησίας και επιμέλειας που επρόκειτο να διευθετηθούν σε μια δίκη που θα ξεκινούσε στις 14 Δεκεμβρίου.

Οι δυο τους έχουν τέσσερα παιδιά των οποίων οι ηλικίες κυμαίνονται από τρία έως εννέα ετών.

Η Kardashian και ο Ye θα μοιράσουν εξίσου τα έξοδα για την ιδιωτική ασφάλεια των παιδιών και το ιδιωτικό σχολείο, συμπεριλαμβανομένου του κολεγίου, σύμφωνα με την πρόταση διακανονισμού.

Θα πληρώσει επίσης ο καθένας τα χρέη του, ανέφερε ο διακανονισμός. Οι δυο τους είχαν προγαμιαίο συμβόλαιο και κράτησαν την περιουσία τους σε μεγάλο βαθμό χωριστά.

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2012 και απέκτησε το πρώτο του παιδί το 2013. Ο West έκανε πρόταση γάμου αργότερα το ίδιο έτος χρησιμοποιώντας τη γιγαντιαία οθόνη στον άδειο παραθαλάσσιο χώρο του San Francisco Giants και οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 24 Μαΐου 2014 σε μια τελετή σε μια εποχή της Αναγέννησης φρούριο στη Φλωρεντία, Ιταλία.

Οι δυο τους φάνηκαν να κατευθύνονται προς έναν εγκάρδιο χωρισμό με συμφωνημένους όρους όταν η Kardashian υπέβαλε αίτηση διαζυγίου για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2021. Καμία από τις δύο δεν συζήτησε το χωρισμό μέχρι τις αρχές του τρέχοντος έτους, όταν ο Ye άρχισε να εκτοξεύεται στα social media εναντίον της Kardashian, της οικογένειάς της και της ο τότε φίλος Πιτ Ντέιβιντσον. Μεταξύ των καταγγελιών του ήταν ότι δεν του επέτρεπαν να λάβει σημαντικές αποφάσεις ως προς τη γονική του φροντίδα και ότι αποκλείστηκε από πάρτι γενεθλίων και άλλες εκδηλώσεις για τα παιδιά τους.

Ο Ye, ο οποίος απέλυσε δύο δικηγόρους από την κατάθεση του διαζυγίου, έθεσε επίσης πολλά τεχνικά ζητήματα και απαιτήσεις, συμπεριλαμβανομένης της αναζήτησης του δικαιώματος να ανακρίνει οποιονδήποτε νέο σύζυγο της Kardashian ενόρκως, κάτι που ο δικαστής, Steve Cochran, απέρριψε αμέσως.

Ο διακανονισμός έρχεται σύντομα αφού αρκετές εταιρείες διέκοψαν τους δεσμούς τους με τον Ye λόγω προσβλητικών και αντισημιτικών δηλώσεων που έχουν διαβρώσει περαιτέρω μια ήδη μαραζωμένη δημόσια εικόνα.

Ο τελευταίος του δικηγόρος, Nicholas Salick, δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχόλια σχετικά με τη διευθέτηση.

Ήταν ο τρίτος γάμος για την Kardashian, τη σούπερ σταρ του ριάλιτι, επιχειρηματία και influencer, και ο πρώτος γάμος για τον μεγιστάνα της ραπ και της μόδας Ye. Το δικό τους ήταν ένα από τα συνδικάτα διασημοτήτων που παρακολουθούσαν περισσότερο τις τελευταίες δεκαετίες.