Όταν μπαίνουν δύο από τις μεγαλύτερες αγάπες σου στην ίδια πρόταση, δεν υπάρχουν και πολλά να πεις. Lancôme και Παρίσι μας κάνουν να ερωτευόμαστε ξανά και ξανά -για διαφορετικούς λόγους το καθένα! Μια γυάλινη πόρτα που βλέπει την ομορφότερη λεωφόρο του κόσμου, τη Champs-Élysées, ανοίγει για να μας καλωσορίσει στο μαγικό κόσμο της ομορφιάς. Η Lancôme εγκαινίασε το νέο της flagship κατάστημα στην καρδιά του Παρισιού. Ο αριθμός 52 της Avenue des Champs-Elysées είναι μια ιστορική διεύθυνση με κύρος, που αποτελεί πλέον το νέο σπίτι της Lancôme, έναν χώρο αφιερωμένο στην ομορφιά και την ευτυχία, όπου οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον κόσμο της μάρκας, να πειραματιστούν, να ζήσουν και να μοιραστούν εμπειρίες.

Σε 300 τ.μ. και δύο ορόφους, οι επισκέπτες θα γνωρίσουν τις αξίες και τη φιλοσοφία της Lancôme που βρίσκονται στο επίκεντρο του DNA της: την ευτυχία, τη γενναιοδωρία, τη θηλυκότητα, την ενδυνάμωση, την εμπιστοσύνη και την ενότητα. Εδώ συναντάμε και το Joy Of Now, ένα «pop up» που ανανεώνεται πέντε φορές τον χρόνο, αλλά και μοναδικές συλλογές και limited edition προϊόντα, αναμνηστικά και αξεσουάρ.

«Είμαστε υπερήφανοι που βλέπουμε το flagship κατάστημα της Lancôme να παίρνει ζωή: το νέο σπίτι της μάρκας προσφέρει μια μοναδική και πολυτελή εμπειρία στις πελάτισσες. Αντάξιος της αύρας και της επιτυχίας της Lancôme, της Νο 1 ηγετικής μάρκας πολυτελών προϊόντων ομορφιάς παγκοσμίως, αυτός ο χώρος είναι ένας πραγματικός ναός ομορφιάς και ευτυχίας, όπου οι καλεσμένες μας καλούνται να ανακαλύψουν και να εξερευνήσουν τα προϊόντα ομορφιάς, τις υπηρεσίες, τα εξατομικευμένα προϊόντα, τα δώρα και τις τεχνολογίες που προσφέρει η μάρκα. Το σημαντικότερο όμως για εμάς είναι να φεύγει κάθε πελάτισσα χαμογελαστή. Αυτό το flagship κατάστημα θέλουμε να αποτελέσει «αξιοθέατο» και μια εμβληματική διεύθυνση ομορφιάς, τόσο για τις Παριζιάνες, όσο και για τους επισκέπτες από όλο τον κόσμο», δήλωσε η Françoise Lehmann, Global Brand President.

Για να ζήσετε την κορυφαία εμπειρία, ανεβείτε στον 1ο όροφο, σε έναν χώρο που προορίζεται αποκλειστικά για ιδιωτικές συνεδρίες και είναι εξοπλισμένος με καμπίνες πολυαισθητηριακής περιποίησης, για να ξυπνά τις αισθήσεις και να προσφέρει μια αξέχαστη, χαλαρωτική εμπειρία. Οι καταρτισμένες σύμβουλοι πραγματοποιούν υπερσύγχρονες θεραπείες ομορφιάς που αποτελούν την πεμπτουσία του πνεύματος της Lancôme.

Προτού φύγεις από το κατάστημα, μπορείς να επιλέξεις ένα δώρο για κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο και να το εξατομικεύσεις στην τεράστια αίθουσα δώρων, μ’ ένα εγχάρακτο σχέδιο ή μήνυμα. Παράλληλα, τα Rose robots εξατομικεύουν τη συσκευασία δώρου με ένα αρωματισμένο τριαντάφυλλο.