Η 65χρονη Μαντόνα έζησε μια άβολη στιγμή ενώ έπαιζε στη συναυλία της. Η παγκόσμια ποπ τραγουδίστρια έπεσε από την καρέκλα ενώ έπαιζε μπροστά σε χιλιάδες θαυμαστές όταν έκανε ένα ακροβατικό με έναν άνδρα χορευτή με ψηλά τακούνια.

Το iconic της ποπ Μαντόνα αντιμετώπισε πρόσφατα μια δραματική στιγμή κατά τη διάρκεια της περιοδείας της “Celebration” στο Σιάτλ. Το περιστατικό, που συνέβη στο Climate Pledge Arena, αφορούσε μια επίσης iconic πτώση ενώ ερμήνευε στη σκηνή το τραγούδι της Open Your Heart.

Πώς έγινε το κακό

Κατά τη διάρκεια του show, ένα βίντεο απαθανάτισε έναν χορευτή να κουβαλάει τη Μαντόνα σε μια καρέκλα απέναντι από τη σκηνή, τρέχοντας. Δυστυχώς, ο χορευτής σκόνταψε, με αποτέλεσμα να πέσουν και οι δύο. Ωστόσο, η Μαντόνα δεν πτοήθηκε και συνέχισε την ερμηνεία της, δείχνοντας τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή της στους θαυμαστές της.

Τα σχόλια

Οι θαυμαστές δεν μπορούσαν παρά να επαινέσουν το πώς η Μαντόνα γέλασε και συνέχισε να τραγουδά χωρίς να σταματήσει καθόλου. Ωστόσο, κάποιοι δεν είναι και πολύ χαρούμενοι για το πώς συνέβησαν τα πράγματα. Πολλοί άνθρωποι αμφισβήτησαν την ασφάλεια και γιατί ένας χορευτής αναγκάστηκε να κάνει ένα τέτοιο κόλπο ενώ έτρεχε με ψηλοτάκουνα. Κάποιοι κατηγόρησαν την τραγουδίστρια ότι έκανε playback κατά τη διάρκεια της συναυλίας, «δεν έχασε ούτε ένα ρυθμό κατά τη διάρκεια του τραγουδιού, ακόμη και όταν σταμάτησε να «τραγουδάει». Φαίνεται ότι μπορεί να συγχρονίζει τα χείλη το μεγαλύτερο μέρος της συναυλίας της».

Δες το βίντεο: