Ο Γουίλ Σμιθ, μετά το επικό χαστούκι που έδωσε στον Κρις Ροκ στην τελετή απονομής των Όσκαρ, αποτελεί πρώτη είδηση σε όλα τα μέσα παγκοσμίως. Αρκετοί είναι αυτοί που προσπάθησαν να ανακαλύψουν αν το χαστούκι ήταν αληθινό ή σκηνοθετημένο ( για να ανέβουν τα νούμερα της εκδήλωσης που τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στα τάρταρα), αναλύοντας καρέ- καρέ το σκηνικό!

Ο Γουίλ Σμιθ πάντως, σε ανάρτησή του στο Instagram, ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον κωμικό για τη συμπεριφορά του και ο Κρις Ροκ αποφάσισε να μη δώσει έκταση στο περιστατικό με μηνύσεις και δικαστήρια. Παρόλα αυτά, το χαστούκι είναι κάτι που θα χαραχθεί στη μνήμη για χρόνια όσων το παρακολούθησαν, αφού δεν πρόκειται για κάτι που συνηθίζεται να βλέπουμε στη μεγαλύτερη γιορτή του κινηματογράφου.

Για το περιστατικό τοποθετήθηκε ακόμα και η μητέρα του Γουίλ Σμιθ, η οποία μάλιστα αποκάλυψε και τη συμβουλή που έδωσε στο γιο της.

Η ίδια δήλωσε:

«Είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος και γενικότερα, είναι πολύ ανεκτικός με τον κόσμο. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που τον βλέπω να αντιδρά έτσι. Με ξάφνιασε αυτό που έγινε. Δεν τον έχω δει ποτέ έτσι».

Παράλληλα, η Καρολάιν Σμιθ αποκάλυψε αυτό που είπε στον οσκαρικό πλέον ηθοποιό, όταν είδε το χαστούκι με αφορμή το σχόλιο που έκανε ο Κρις Ροκ για το ξυρισμένο κεφάλι της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, η οποία πάσχει από αλωπεκία.

Όπως ανέφερε η 85χρονη, τον προέτρεψε να πάει διακοπές για λίγες ημέρες, προκειμένου να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει. «Δεν θεωρώ ότι χρειάζεται κάποια άλλη συμβουλή, ξέρει τι να κάνει», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Κινδυνεύει το Όσκαρ του Γουίλ Σμιθ μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ;