Μετά από 6 ολόκληρα χρόνια η Μπιγιονσέ βγάζει καινούργιο άλμπουμ με όνομα «Renaissance», που σημαίνει «Αναγέννηση». Η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε την είδηση μέσω των social media.

Φαίνεται πως το άλμπουμ ήταν σχεδιασμένο από το 2021 καθώς σε μια συνέντευξη της στο Harper’s Bazaar του 2021, μίλησε σχετικά με την αναγέννηση, λέγοντας: «Με όλη την απομόνωση και την αδικία του περασμένου χρόνου, νομίζω ότι είμαστε όλοι έτοιμοι να δραπετεύσουμε, να ταξιδέψουμε, να αγαπήσουμε και να γελάσουμε ξανά. Νιώθω μια αναγέννηση να αναδύεται και θέλω να συμμετέχω στην καλλιέργεια αυτής της απόδρασης με κάθε δυνατό τρόπο».

Κατά τη διάρκεια της εκτεταμένης καριέρας της, η Beyoncé διατήρησε τη θέση της ως μια από τις πιο ισχυρές τραγουδίστριες κάνοντας της αστέρι της ποπ. Παρόλο που κυκλοφόρησε το τελευταίο της άλμπουμ το 2016, Lemonade, η Beyoncé δούλεψε στον κινηματογράφο, στη μόδα και συμβάλλοντας σε έργα άλλων καλλιτεχνών , συμπεριλαμβανομένης μιας ταινίας του 2020 στο remix του ράπερ Μέγκαν Θε Στάλλιον του “Savage”. Επίσης ηχογράφησε τραγούδια για τα soundtrack του «Lion King» και του «King Richard» και το 2018 έγινε η πρώτη μαύρη γυναίκα που πρωτοστάτησε στο Coachella Valley Music and Arts Festival.

One Response