Τα Χριστούγεννα συνοδεύονται πάντα από χαρά, αγάπη, δώρα και αναμφισβήτητα όμορφες οικογενειακές στιγμές. Οι φετινές γιορτές μπορεί να είναι λίγο διαφορετικές στον τρόπο που θα τις βιώσουμε, αλλά θα κατακλύζονται και φέτος από την ανάγκη να «μοιράσουμε» χαρά στους ανθρώπους που αγαπάμε.

Η ελπίδα και η προσμονή των Χριστουγέννων υπάρχει ακόμα στις καρδιές μας, ακόμα και όταν όλα τριγύρω καταρρέουν. Για αυτό και η Disney δημιούργησε μια Χριστουγεννιάτικη ταινία μικρού μήκους για να ζεστάνει ξανά την καρδιά μας, η οποία αφορά την ιστορία του μοναδικού αυτού δεσμού μεταξύ γιαγιάς και εγγονής.

Το βίντεο ολοκληρώνεται με το υπέροχο μήνυμα “Από την οικογένεια μας, στη δική σας”, δείχνοτας όλες εκείνες τις παραδόσεις που μοιράζονται οι οικογένειες από όταν το 1940 πήρε η Lola εκείνο το λούτρινο με τον Mickey Mouse στην αρχή της ταινίας, από τον πατέρα της.

Το υπέροχο soundtrack “Love is a Compass” από Griff συμπληρώνει αυτή τη μαγική στιγμή, ενώ θα κυκλοφορήσει ως φιλανθρωπικό single και τα έσοδα θα δωθούν στο Make-A-Wish με το οποίο συνεργάζεται εδώ και 40 χρόνια η Disney. Επιπλέον, ο vintage πλεον Mickey Mouse θα είναι επίσης προς πώληση.

 

Αν λοιπόν σου λείπουν ο παππούς και η γιαγιά, αυτή την απίθανη ιστορία δεν πρέπει να την χάσεις!

Και επειδή τα Χριστούγεννα σημαίνουν δώρα Disney για τους μικρούς μας φίλους!

Αυτή την εορταστική περίοδο ανακαλύπτουμε τις κορυφαίες προτάσεις της Disney από τη συλλογή για το 2020, στην οποία παρουσιάζονται τα καλύτερα προϊόντα από Disney, Pixar, Star WarsTM και Marvel.

Δώρα και παιχνίδια για τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας, που μας μεταφέρουν στον μαγικό κόσμο του FROZEN II, των γαλαξιακών περιπετειών του Star WarsTM, αλλά και των σούπερ ηρώων της Marvel.

Με αυτή τη φανταστική επιλογή δώρων η μαγεία ξεχειλίζει και αυτή την εορταστική περίοδο, γεμίζοντας χαρά, χαμόγελα και δημιουργώντας όμορφες οικογενειακές στιγμές, όπως ακριβώς συνέβη και στη Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Disney μέσα από μια υπέροχη σύντομη ταινία.