Ως γνωστόν, η Rihanna αποτελεί μια από τις ωραιότερες παρουσίες τις διεθνούς μουσικής σκηνής. Στο εξώφυλλο όμως του περιοδικού Essence (Ιανουάριος-Φεβρουάριος) το αποτέλεσμα είναι εξωπραγματικό. Η διάσημη τραγουδίστρια λάμπει σαν τη Μητέρα Γη σε μια σειρά φωτογραφικών κολάζ με τον τίτλο “Of Earth & Sky”. Η θρυλική καλλιτέχνης, Λόραν Σίμπσον συνεργάστηκε με την τραγουδίστρια για να επανερμηνεύσει τη σύγχρονη ομορφιά. Η 60χρονη Σίμπσον είναι εδώ και 3 δεκαετίες καταξιωμένη στο χώρο. Σύμφωνα με την Rihanna, πρόκειται για “θρύλο”, με αποτέλεσμα αρχικά η ίδια να διστάζει να συνεργαστεί μαζί της.

Η συνεργασία με την Λόρα Σίμσον 

Αυτή η συνεργασία προέκυψε από μια ιδέα που σκέφτηκε η Rihanna με τον στενό συνεργάτη της, καλλιτεχνικό διευθυντή του brand καλλυντικών της, Fenty, Jahleel Weaver. Η Λόρα Σίμσον ανταποκρίθηκε πιστεύοντας στην επιβλητική παρουσία της τραγουδίστριας.

Για τη δημιουργία του εξωφύλλου και των 12 φωτογραφικών κολάζ που δημιούργησε ανέφερε: «Χρειαζόμουν να δημιουργήσω εικόνες της Rihanna για να τις τοποθετήσω μέσα σε περιβάλλοντα υλικών από το αρχείο μου. Για να έχει το έργο το ίδιο είδος δραματικής οπτικής έντασης με τα κολάζ που έχω δημιουργήσει μέχρι σήμερα, έπρεπε να σκεφτώ την ατμόσφαιρα και τον φωτισμό συγκεκριμένων υλικών πριν φτάσω στο σκηνικό για τη φωτογράφιση».

«Γνωρίζοντας τη Rihanna, ήθελα να είμαι όσο το δυνατόν πιο παρούσα και προετοιμασμένη για να καταγράψω την εξαιρετική της απόδοση στην κάμερα».

Τα καυτά εσώρουχα για τον Άγιο Βαλεντίνο

Εκτός από το εξώφυλλο του Essence, η γνωστή τραγουδίστρια πόζαρε με κόκκινα εσώρουχα, μακριά λάτεξ γάντια και πανάκριβα κοσμήματα. Πρόκειται για τη φωτογράφιση για τη νέα συλλογή εσωρούχων της Savage X Fenty.

Τα κομμάτια της σειράς είναι ήδη διαθέσιμα για διαδικτυακές παραγγελίες σε προσιτές για το κοινό τιμές.