Η αλλαγή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στη ζωή κάθε γυναίκας. Αρκετά νωρίς έρχεται αντιμέτωπη με ορμονικές μεταβολές, αλλαγές στο σώμα και τις σχέσεις, την ψυχολογία και τα δεδομένα στον επαγγελματικό τομέα. Η μητρότητα, η εμμηνόπαυση, οι πρώτες ρυτίδες δημιουργούν συχνά συναισθήματα φόβου και θλίψης. Ανοίγουν νέα κεφάλαια στην πορεία αναγκάζοντας κάθε εκπρόσωπο του γυναικείου φύλου να δώσει μια μικρή ή μεγάλη μάχη για να ανταπεξέλθει στη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται.

Τα όμορφα πράγματα στη ζωή έρχονται με την αλλαγή

Μπροστά όμως στα δύσκολα συναισθήματα που προκαλούν οι αλλαγές, αποκαλύπτεται και η μεγάλη δύναμη που κρύβει η γυναικεία ψυχοσύνθεση. Η αλλαγή δε σηματοδοτεί μόνο το τέλος. Δίνει τη δυνατότητα σε μια καινούρια σελίδα να ανοίξει. Η δοκιμασία στη ζωή άλλωστε αποτελεί μια ευκαιρία για τη γυναίκα να βγει πιο δυνατή. Να γεμίσει αυτοπεποίθηση και θάρρος. “Κλειδί” στη διαδικασία βέβαια είναι η απόφασή της να αντιμετωπίσει τις αλλαγές ως κάτι θετικό. Κάθε τι νέο στην αρχή φαντάζει δύσκολο ή ακόμα και τρομακτικό. Η σωστή διαχείριση όμως μπορεί να αποτελέσει πηγή δύναμης, ενισχύοντας την πεποίθηση ότι κάθε στόχος είναι επιτεύξιμος.

6 αγαπημένες Ελληνίδες συμμετέχουν στη δράση “Triumph Talks – Embrace Change”

Η Τriumph, η μεγαλύτερη εταιρεία εσωρούχων παγκοσμίως, υποστηρίζει ενεργά τις γυναίκες. Δημιουργεί εσώρουχα που παρέχουν λύσεις για κάθε σωματότυπο εδώ και 130 χρόνια. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της αλλαγής, καλεί κάθε γυναίκα να επενδύσει στη φροντίδα του εαυτού της και να αντλήσει έμπνευση από τις ιστορίες 6 γνωστών Ελληνίδων. Αγαπημένες προσωπικότητες όπως η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Μάντυ Περσάκη, η Ζέτα Δούκα, η Σοφία Μπεκατώρου, η Μυρτώ Κάζη και η Τάμτα, μιλούν με απόλυτη ειλικρίνεια για τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν.

Συμμετέχοντας σε μια σειρά εμπνευστικών βίντεο-ομιλιών με τίτλο Triumph Talks – Embrace Change, μοιράζονται τις αλλαγές και τις εμπειρίες που τις καθόρισαν. Με αυτόν τον τρόπο δίνουν τη σκυτάλη σε όλες τις γυναίκες που θα τις παρακολουθήσουν να αντλήσουν έμπνευση από εκείνες και να αγαπήσουν τον εαυτό τους. Με πρωτοβουλία της Τriumph, εξηγούν πώς κατάφεραν να αγκαλιάσουν την αλλαγή στην πορεία τους, βάζοντας σε προτεραιότητα όσα έχουν αξία για εκείνες.

Η Σοφία Μπεκατώρου και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μοιράζονται τις δικές τους εμπειρίες

Οι ομιλίες της Σοφίας Μπεκατώρου και της Πηνελόπης Αναστασοπούλου βρίσκονται ήδη στον “αέρα”. Κάθε γυναίκα μπορεί να αντλήσει έμπνευση και δύναμη με μια επίσκεψη στο www.triumphtalks.gr. Η χρυσή Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση, μιλάει για τις αλλαγές που ήρθαν στη ζωή της μετά το μετάλλιο. Μοιράζεται τα «θέλω» και τις επιδιώξεις της. Στέλνει επίσης το δικό της μήνυμα για τις νέες μαμάδες αλλά και κάθε γυναίκα που θέλει να πετύχει τους στόχους της.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τη σειρά της, είναι μητέρα και γεννημένη καλλιτέχνης. Μάχεται υπέρ όλων των γυναικών. Συμβάλλει ενεργά στην ενδυνάμωσή τους, παρέχοντας απλόχερα βοήθεια και συμβουλές. Φανατική με την υγιεινή διατροφή. Δε λέει όχι όμως στις σοκολάτες. Μία αιώνια έφηβη στο σώμα μίας δυναμικής γυναίκας. Πιστεύει ότι «εκεί που κοιτάς, εκεί θα καταλήξεις».

Στη σελίδα θα αναρτώνται σταδιακά, μέχρι τις 8 Ιουνίου, όλες οι βίντεο-ομιλίες των γνωστών Ελληνίδων που συμμετέχουν στη δράση “Triumph Talks”.

Δείτε θετικά τις αλλαγές στη ζωή και το σώμα με “σύμμαχο” το Fit Smart 

Είναι γεγονός ότι όλες οι γυναίκες εξερευνούν την αλλαγή στις αντιλήψεις αλλά και στο σώμα τους με το πέρασμα των χρόνων. Οι περισσότερες θυμούνται την πρώτη φορά που κοίταξαν στον καθρέφτη, διαπιστώνοντας ότι από κορίτσια είχαν μεταμορφωθεί σε γυναίκες. Αυτό όμως που καλείται να κάνει κάθε γυναίκα, για να βγει πιο δυνατή, είναι να σταματήσει να εστιάζει μόνο στον καθρέφτη. Μόλις αλλάξει τρόπο σκέψης, θα διαπιστώσει πως όλα είναι πιθανά! Σημασία δεν έχουν τόσο οι αλλαγές που φέρνει ο χρόνος, αλλά οι άπειρες δυνατότητες που της δίνει το σώμα της.

Οι γυναίκες είναι πολυμήχανα όντα. Κατορθώνουν να συνδυάσουν καριέρα, οικογένεια και να κουβαλήσουν όλα τα βάρη. Οι αλλαγές του σώματος αποτελούν φυσικό μέρος της ζωής και πρέπει να αντιμετωπίζονται θετικά. Στην αρχή δεν είναι όμως πάντα εύκολο. Μια μικρή βοήθεια, όταν αυτές συμβαίνουν, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Το επαναστατικό σουτιέν Fit Smart αποτελεί ένα καινοτόμο προϊόν, που αγκαλιάζει μοναδικά κάθε σώμα χάρη στην τεχνολογία 4D και την κρυφή του ενίσχυση. Η ελευθερία που προσφέρει επιτρέπει σε κάθε γυναίκα να νιώσει καλά με τις αλλαγές και να αγαπήσει το σώμα της με όλες του τις ατέλειες. Το Fit Smart έχει σχεδιαστεί για να αναδείξει τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας. Είναι ο καλύτερος “σύμμαχος” στις δραστηριότητές της όποιες κι αν είναι αυτές.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το  www.triumphtalks.gr ή τα social media της εταιρείας:

Facebook

Instagram