Ο ηθοποιός Τζόελ Κίναμαν πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία του Τζον Γου, «Silent Night». Σύμφωνα με πληροφορίες τα γυρίσματα μόλις ολοκληρώθηκαν στο Μεξικό.

Η ταινία είναι δράσης και μας δείχνει την ιστορία ενός πατέρα που θέλει να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του μικρού του γιου ο οποίος δολοφονήθηκε παραμονή Χριστουγέννων από μια συμμορία. Σύμφωνα με το Deadline, η ταινία δεν θα έχει διαλόγους και πρωταγωνιστές θα είναι ο Scott Mescudi , ο Χάρολντ Τόρες και  Καταλίνα Σαντίνο Μορένο.

Η τελευταία ταινία του Τζον Γου, ήταν η διασκεδαστική δράση Manhunt το 2017. H C.J. Prince, συγγραφέας, είπε στο TIFF, «Είναι καθαρή, μαξιμαλιστική κινηματογράφηση στα χέρια ενός δασκάλου που μπορεί να τα βάλει όλα εκεί μέσα στο σωστό συναισθηματικό πλαίσιο για να αποτρέψει την κατάρρευση. Είναι επίσης το πιο αυτο-αντανακλαστικό έργο του Γου μέχρι σήμερα, με αναφορές στο μεγαλύτερο μέρος της φιλμογραφίας του να είναι. Αυτός είναι ένας διαφορετικός Τζον Γου από αυτόν που έχουμε συνηθίσει: κάποιος που είναι πιο παιχνιδιάρης, πιο συνειδητοποιημένος και, κατά κάποιο τρόπο, πιο κινηματογραφικός. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η έκδοση είναι εδώ για να μείνει.”

Δείτε επίσης: Τζέισον Μόμοα: Η συμμετοχή του στην ταινία «Fast & Furious 10» στον ρόλο του κακού