Το προηγούμενο διάστημα έγινε τεράστιος ντόρος σχετικά με την επερχόμενη κινηματογραφική μεταφορά της ζωής της βασίλισσας της pop Madonna. Η ίδια η τραγουδίστρια μάλιστα επέβλεπε όλη τη διαδικασία, προχώρησε σε “αιματηρές” οντισιόν για να βρει την κατάλληλη ηθοποιό που θα την υποδυθεί και κατέληξε στη Τζούλια Γκάρνερ.

Για το λόγο αυτό, έσκασε σα βόμβα η είδηση ότι η ταινία «Little Sparrow» ακυρώνεται. Το φιλμ βρισκόταν στα σκαριά από το 2020, στην καρέκλα του σκηνοθέτη καθόταν η ίδια η Madonna και το είχε αναλάβει η Universal Pictures.

Όλα όμως άλλαξαν όταν η διάσημη τραγουδίστρια ανακοίνωσε τη νέα της περιοδεία, η οποία σημειωτέον συγκέντρωσε τεράστιο ενδιαφέρον από το κοινό. Τα εισιτήρια για τις επερχόμενες συναυλίες της στη Νέα Υόρκη, το Παρίσι και το Λονδίνο εξαντλήθηκαν μέσα σε μόλις λίγα λεπτά. Ωστόσο, πηγές δήλωσαν στη «Hollywood Reporter» ότι η ακύρωση της ταινίας είχε αποφασιστεί στα τέλη του περασμένου έτους και δε συνδέεται άμεσα με τις συναυλίες που θα λάβουν χώρα προσεχώς. Πάντως, η Madonna εξακολουθεί να επιθυμεί την ολοκλήρωση της ταινίας και δεν αποκλείεται να τη δούμε κάποια στιγμή στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Η λαμπερή επίδειξη της Celia Kritharioti για την παρουσίαση της συλλογής Spring/Summer 2023 στην Εβδομάδα Μόδας Παρισιού | Thats Life. Life as it is!